Liberalul Cristian Buşi a explicat, în ediţia de luni a emisiunii "La Ordinea Zilei", realizată de Dana Grecu, la Antena 3, că PNL nu poate fi acuzat că ar avea vreun rol în cel mai recent eveniment DNA, legat de premierul Victor Ponta.

"PNL nu are nicio implicare. Anumite instituţii ale statului încep anumite anchete. Mie mi se pare o aberaţie această acuzaţie, nu este bazată pe nimic. Există foarte multe cazuri de oameni din PNL, mai vechi, din vechiul PD, care sunt în acest moment în diverse faze de anchete în justiţie. Nu cred că e vorba de apartanenţă la vreun partid politic. Orice lucru grav se investighează. Nu există vreo dovadă că domnul preşedinte Iohannis ar da indicaţii sau ar avea de gând să dea indicaţii."


Comentarii

agenturili straine S-ar putea ca majoritatea PNL-istilor sa nu aiba implicare ! Pt simplul fapt ca si lor le e o frica de DNA de n-aveti voi habar ! Da`...unii de pe la varfu` partidului, chiar foarte "manjiti" da`.... avizi de putere, trag tare sa-l infunde pe Ponta pt.....mai nimic, daca nu chiar ...nimic ! Unii se intreaba : "cum dracu` sunt atat de idioti, incat nu inteleg ca daca pica Ponta (ca Nastase par egzemplu !) se deschide cutia Pandorei ?" Adica , in fapt nu mai au nici ei vreo scapare, pt ca nici sasu` nu-i poate tine in brate dupa denunturile facute la DNA !

13 iulie 2015 23:42

@nae sunt un gunoi de PSD,,care il ling in cur pe Ponta Romania are premier de cacat ,penal..

13 iulie 2015 23:10

nae personala poate sa fie doar nevasta-sa , desi nu este sigur ! teutonul infect si curvit , dl vucea de sibiu , chiar crede ca poate sa-si permita orice ! o va lua curand peste bot ! romania a votat , presedinte de cacat !!!

13 iulie 2015 22:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.