Identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams suscită imaginaţia fanilor şi mass-mediei deopotrivă, iar recent, se pare, site-urile tabloide au dezvăluit cine este solistului grupului. Dar cine este, de fapt, Carla’s Dreams şi ce vrea să demonstreze prin muzica pe care o promovează?


Cine este solistul Carla’s Dreams

După ce site-urile tabloide din România au publicat articole în care, se pare, relevă identitatea solistului trupei Carla’s Dreams, redacţia publicaţiei Unimedia, din Republica Moldova, a solititat o reacţie din partea grupului. „Altă reacţie decât să ne mirăm un pic şi să le mulţumim pentru interes nu avem. Pentru noi contează poziţia oamenilor care ne susţin şi ea este, ne pare, destul de clară. Pentru ei nu contează cine suntem şi ei înţeleg sensul noutăţilor pentru clickuri şi asta ne bucură cel mai mult. Au mai fost ştiri de acest gen şi vor mai fi probabil, nu vedem de ce am fi deranjaţi atât timp cât, repet, lumea care e alături de noi ne susţine“, a declarat pentru Unimedia Matei, reprezentant al proiectului Carla’s Dreams.

Anterior, site-urile tabloide din România au publicat articole în care arată cine este solistul moldovean al trupei. Astfel, „Click!“ scrie că este vorba de Andrei Ţăruş, fost membru al trupei „In Quadro“, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova. Publicaţia mai scrie că acesta a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nelea Motricală, o prosperă femeie de afaceri. „Anonimatul nu a fost de fapt o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea sau, mai bine zis, să limităm expunerea personală pentru a micşora nivelul de influenţă din exterior“, spunea unul dintre reprezentanţii tripei pentru loto.md.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.