Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV nu va fi difuzată nici săptămâna viitoare, emisiunea urmând să fie transmisă din 2 noiembrie, însă conducerea televiziunii nu a decis în ce formulă va fi reluat programul.

"«Cronica Cârcotaşilor» nu se va difuza nici săptămâna viitoare pe Prima TV. Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă", au declarat pentru Mediafax reprezentanţii televiziunii.

"Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV şi Kiss FM nu a fost difuzată în această săptămână, în urma accidentului provocat pe 16 octombrie de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane.


"În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu", au declarat pe 17 octombrie, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM.

Anunţul a venit după ce emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită luni dimineaţă cu programul "Kiss Music". Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" a fost difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.