Regina Elisabeta a Marii Britanii a vizitat, vineri, fostul lagăr nazist de la Bergen-Belsen, în ultima zi a vizitei sale în Germania.

În lagărul Bergen-Belsen au murit circa 50.000 de persoane, din toate ţările Europei. Printre victime s-a aflat şi celebra scriitoare Anne Frank.

Lagărul a fost eliberat de armata britanică în anul 1945.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 89 de ani, şi prinţul consort Philip au depus coroane de flori la intrarea în fostul lagăr nazist, în ultima zi a vizitei de patru zile efectuate în Germania, informează BBC News, preluat de Mediafax.

Înainte de a merge în fostul lagăr, de lângă Hanovra, regina Marii Britanii a vizitat Poarta Brandenburg din Berlin.

Integral pe România LiberăComentarii

UP DATE: Tocmai am aflat ca înainte de a merge în fostul lagăr, de lângă Hanovra, regina Marii Britanii a vizitat-o si pe EURO-fosila intitulata Aniela Kasmierczak (poreclita si "angela merkel", acuzata în EURO-landul ei de asociere în scopuri criminale si si de înalta tradare, n.n.), careia i-a transmis si mesajul de a-si baga EURO-mintile în POPO-cap, altminteri existând riscul ca respectiva sa ajunga în situatia ingrata de a fi nevoita sa beleasca EURO-poola (si anume în orice clipa, n.red.) !!! Cu respect, RL

26 iunie 2015 23:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.