Conducerea UNPR i-a solicitat premierului desemnat Mihai Răzvan Ungureanu ca liderii Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea să rămână în viitorul Guvern cu aceleaşi portofolii ministeriale pe care le-au deţinut şi în Cabinetul Boc, spunând că nu acceptă nicio modificare, au declarat surse politice.

"UNPR a solicitat ca liderii Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea să rămână pe aceleaşi posturi, la Ministerul de Externe şi, respectiv, Ministerul Apărării, spunând că nu este luată în considerare nicio altă variantă", au declarat agenţiei MEDIAFAX sursele citate.

Solicitarea a fost ridicată în şedinţa de marţi dimineaţa a liderilor coaliţiei cu premierul desemnat.

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu a venit la Palatul Victoria, pentru consultări cu liderii coaliţei pentru formarea noului Guvern.
Integral pe MediafaxComentarii

Mihai Doar cateva luni sa mai strea si ei, ca n-o sa mai pupe UNP-ristii, in veci un loc in Parlament. Tradatori? Traseisti? Nici nu stii cum sa-i mai denumesti!

7 februarie 2012 12:06

gerula Jigodiile de traseisti si vanzatori!

7 februarie 2012 11:28

Tzepelush La vremuri noi , tot noi !

7 februarie 2012 11:07

hihihi A se citi,,unpr l-a implorat pe base sa-i mai lase la butoane si la praduiala"...ungureanu nu are nici o treaba...guvern cu udrea si oprea...pfui !!!

7 februarie 2012 10:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.