Gigi Becali a precizat că va discuta cu antrenorul Ilie Stan pentru a-i transmite unele sfaturi pe care le-a învăţat de la tehnicianul Dan Petrescu.

"Am învăţat un lucru foarte important de la Dan Petrescu şi o să-i spun şi lui Ilie. Dan Petrescu mi-a spus că la fotbal cel mai important e să-i faci unui jucător o evaluare, pe ce post joacă. Tatu de exemplu, eu o să-i spun, să facă ce vrea, dar Tatu este atacant, nici stânga, nici dreapta. Trebuie să-i spună şi lui Mihai Costea să facă presing, că nu ne jucăm, nu suntem la Craiova", a adăugat el.

Finanţatorul stelist i-a anunţat pe jucători şi pe membrii stafului că nu este supărat după partida cu Maccabi. "Am trimis soli de pace. Să nu cumva să se certe, să se arunce vina, pentru că se crează tensiuni şi nervi în meciurile astea aşa zise de umilinţe. Le-am transmis că nu sunt supărat. Nu era o echipă care să ne bată pe noi şi o să vedeţi că o să câştigăm la Bucureşti", a mai spus Becali.
Integral pe AdevărulComentarii

SIGHET Nu era o echipă care să ne bată pe noi şi o să vedeţi că o să câştigăm la Bucureşti" ASTA NU ERA AIA NU ERA SI VA BAT TOTI !!!!!!!!!! STEAUA, UNDE ESTI........1986............UNDE ESTI STEAUA ?

21 octombrie 2011 17:57

teodor Gigi! Cand iti bagi tu nsu in treburile antrenorului va esi in totdeuna prost, ca acum.

21 octombrie 2011 17:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.