Fiecare deputat şi-ar putea achiziţiona din banii lui anvelopele de iarnă pentru dotarea maşinilor de la Camera Deputaţilor, existând posibilitatea decontării ulterioare din sumele forfetare, bunurile rămânând în patrimoniul Camerei.

În şedinţa de marţi a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor s-a discutat despre dotarea autoturismelor cu anvelope de iarnă, având în vedere că a intrat în vigoare legea care impune folosirea acestor anvelope de la 1 noiembrie.Liderul deputaţilor UDMR Mate Andras Levente a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că anvelopele de iarnă nu se cumpără din bugetul Camerei Deputaţilor, ci de fiecare deputat în parte şi se vor deconta din suma forfetară, acestea rămânând în inventarul Camerei."Anvelopele nu se cumpără din banii Camerei Deputaţilor, se cumpără de fiecare deputat în parte, cum se cumpără şi acum antigelul, lichidul pentru parbriz. Banii necesari se vor deconta din suma forfetară, iar anvelopele rămân în inventarul, în proprietatea Camerei Deputaţilor", a spus Mate Andras Levente.El a explicat că atunci când se face inventarul, deputatul trebuie să predea, spre exemplu, pe lângă maşină, şi patru anvelope de iarnă, patru anvelope de vară. "Ni s-a atras atenţia că şi janta se cumpără de către deputaţi şi apoi se pune pe inventar", a adăugat Mate Andras Levente.
Integral pe Money.roComentarii

Lute. Hai ca imi place, din banii lor dar se deconteaza ,,ma ofer sa cumpar si eu din banii mei dar sa se deconteze.articol de Kacat si oameni de acelasi material .

21 octombrie 2011 22:55

Mark Toti senatorii si deputatii trebuie sa aiba salariu fix si atat,din acesti bani sa-si platesca chiria,masina,transportul ,biroul din teriotriu ,soferul etc,e prea multa birocratie si furt. Exemplu: sen- 30 000 ron /luna si un dep:-25 000 ron /luna,si gata e problema lui cum isi gestioneaza banii si fara sa mai fie in tot felul de AGA si comisii actionariale.

21 octombrie 2011 21:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.