Salate pline de maioneză, cârnați și carne cu multă grăsime și cartofi prăjiți îmbibați de ulei sunt ingrediente de nelipsit pentru orice grătar estival care se respectă. Este dificil în asemenea condiții să poți mânca dietetic și, totuși, nutriționiștii oferă zece sfaturi pentru a pregăti un grătar cât mai sănătos, relatează site-ul huffingtonpost.fr. 1. Începeți cu legumele: Începeți masa cu o porție de salată sau de legume proaspete, sfătuiește Elisa Zied, nutriționistă din New York. Serviți o farfurie cu legume proaspete și uitați de cele scăldate în ulei sau în oțet. Când veți termina de mâncat, va rămâne puțin loc pentru preparatele din carne. Masa din carne trebuie însoțită de platouri de crudități: roșii, ciuperci, frunze de salată sau ceapă roșie tăiată rondele, este de părere și confratele său din Columbus (Ohio), Alexis Joseph. Cu cât vor fi mai multe legume, cu atât va rămâne mai puțin loc pentru carne.



Integral pe Doctorul zilei



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.