„Faptul că primul ministru s-a dus la Baku l-am aflat pe suse după ce a plecat”, a declarat Iohannis.

"Mi-ar fi făcut plăcere să fiu în numele preşedintelui României, dar sunt anumite lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare când dăm curs unor asemenea invitaţii. Atunci când am văzut că toţi cei din Uniunea Europeană merg la un nivel de reprezentare foarte redus, am decis şi eu să nu mai merg. Noi nu am fost informaţi (că premierul Ponta va fi prezent la Baku-n.r.), prezenţa premierului României, dacă mă întrebaţi pe mine, mi se pare o greşeală de politică externă", a spus Mihalache la Realitatea TV, întrebat cum comentează faptul că Ponta s-a dus la Baku deşi liderii europeni au anunţat că vor boicota deschiderea Jocurilor Europene şi nu vor fi prezenţi, din cauza problemelor din Azerbaidjan legate de respectarea drepturilor omului.


Comentarii

un ardelean Dom`le....oare-as putea sa zic....ghinion ??? Nu stiu da` eu tot o zic ! GHINION !!!

15 iunie 2015 19:21

marius Merkel se intalneste cu Putin cand vrea ea Holand la fel si nu exista nici o problema,Ponta a participat la deschidere si "repede" de fapt mai incet ca de dansul este mai incet Mr.Johannis a simtit o furnicatura pe sira spinari si o greseala de politica externa,ca de el pardon domnia sa este mare diplomat, in a achizitiona case.

15 iunie 2015 18:36

LLLLLLLLLLL In ce farsa traieste poporul asta Doamne...

15 iunie 2015 18:20

Uta Iti trebuiau surse ,pai te puteai uita la TV ,ce faci seara ???

15 iunie 2015 17:26

bibicu Molatecul sas, sau presedintele dansator a aflat pe "surse" de plecarea lui Ponta la Baku, ptr ca era ocupat sa studieze dosarul ocrotitei sale Alina Gorghiu care a fost azi la DNA pe sestache sa n o vada presa. Pentru a ne arata cum este o zi fericita a democratiei, presedintele dansator ne va anunta public, la iRealitatea tv in emisiunea lui Rares Bogdan, demisia de onoare a protejatei sale.

15 iunie 2015 16:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.