Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, că dacă Guvernul Ponta nu va pica la moțiunea de cenzură, se așteaptă la o "mineriadă parlamentară" în sensul modificării legislației penale. "Dacă acest guvern nu pică, mă aștept la o mineriadă parlamentară în ideea modificării codurilor penale și... Eu mă aștept să fie această mineriadă parlamentară și să se modifice toată legislația penală pentru a putea fi favorizați majoritatea celor din arcul guvernamental", a spus Gorghiu, la Digi 24. În opinia sa, realizarea acestor modificări reprezintă una dintre promisiunile pe care premierul Ponta le-a fi făcut majorității parlamentare pentru a nu vota moțiunea de cenzură. Plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților dezbate vineri moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată "Victor Ponta — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!".

Integral pe AgerpresComentarii

Daca Ponta nu pleaca, Alinutza ramane gravida si nu stie cu cine! Legislatia penala este chiar penala. iar autorii merita muulta muie! Pai pe legislatia aia poate intra la racoare oricine vrea muschii Lulutziei protzap sau si sprancenatei cu veruci. Ce conteaza ca tu esti nevinovat, iar ele nu au nici urma de probe!

12 iunie 2015 8:58

ela Sinistra figura, cred ca o va depasi pe udrea in hotii,marlanii si aroganta.

12 iunie 2015 8:24

Cristi Daca va avea loc o mineriada, "doamna" Gorghiu va putea spune "pe bune" ca a fost violata. Asa insa, cum sa explice inexplicabilul? Deci cel mai probabil de aici vine dorinta. Stau sa ma intreb daca sotul dumneaei lucreaza sau a lucrat in strainatate. Poate stie Ioan Rus ceva si de asta a facut acele afirmatii?

12 iunie 2015 7:38

anne1970_ar Udrea are o mare calitate in comparatie cu "urmasa" sa, nu e tzatza...

11 iunie 2015 23:33

Sandu Oare se adevereste prezicerea mamei omida? Consider ca este mare blestem pe capul ROMANILOR cu acesti conducatori ai PNL. Va fi vai de capul nostru daca acestia ajung sa conduca tara.

11 iunie 2015 23:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.