„Nici nu ştim dacă criza s-a terminat. Părerea mea o cunoaşteţi, am spus-o de atâtea ori. Pentru mine definiţia crizei este alta. Criza este un moment de paroxism, nu sunt, cu toate că am trăit înainte de 90, nu sunt adeptul cuvintelor de tipul criză generală a capitalismului, 50 de ani de criză. Criza e un moment de paroxism, deci o fractură, o ruptură, o explozie, dar asta e părerea mea. Da oare s-a terminat, dacă vreţi să o numim criză o să o numim, s-a terminat criza declanşată în 2008? Care sunt elementele noului ciclu? Cred că avem o singură certitudine din multitudinea de incertitudini. Intrăm într-o nouă fază, probabil că e un ciclu lung”, a declarat guvernatorul BNR.


Comentarii

Mai dute-n sculă, băi papagalule! Criza e o criză, adică e un fel de criză de paroxism, de decrepitudine, etc. Isărescu ăsta e un papagal care a fost totdeauna de partea puterii politice, oricare a fost aceasta, indiferent că acea putere și-a bătut joc de România și a vândut economia românească creată până-n 1989 la fier vechi, fie că puterea a înglodat țara-n datorii numai pentru ca clica poltică nemernică a puterii să se poată îmbogăți prin milioanele de euro cerute ca mită de la afaceriștii care au venit să cumpere proprietăți sau facilități industriale. Dacă 80% din toată clasa politică nemernică din toate partidele e menționată-n acte existente la arhivele statului cum că e vinovată de ruinarea și jefuirea țării, abia acum după 25 de ani au început extrem de timid să cadă câte un cap, dar e numai plevușca, pe când rechinii nemernici stau bine mersi și nu-i deranjează nimeni. Dacă în perioada 1990-1996 PSD a ruinat și batjocurit țara, Isărescu a fost mârșav de partea acelor ticăloși, menținând cursul dolarului la un nivel fals, pentru ca imediat după ce CDR a câștigat alegerile fără majoriate, cursul dolarului să crească trilplându-se ajungănd la adevărata valoare a inflației de atunci, iar Isărescu papagalicea ca și acum, menționând istericalele sau paroxismul mirajului din deșert. Te muiesc papagal nenorocit ce ești tu!

9 iunie 2015 0:02

smartboy oare de situatia precara a bancilor din Romania si de faptul ca Bancorex a fost mancat de baietii destepti, ca banca Agricola a devenit prada familiei Paunescu via Alex Dinulescu, ca banca de investitii s a terminat si de jaful de la Eximbanc nu are nimic sa si reproseze acest vesnic si perpetu guvernator

9 iunie 2015 0:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.