Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că tema moțiunii de cenzură, respectiv votul prin corespondență, nu este de negociat, adăugând că Victor Ponta va face "imposibilul să nu se ajungă la un vot cu parlamentarii săi în sală" în privința acestui document.

"Mie nu doar că mi se pare o temă de interes național, mi se pare că nu este de negociat acest subiect. Vom discuta pe forma moțiunii de cenzură cu fiecare grup parlamentar și cu fiecare parlamentar, vom discuta adăugarea unor idei și a unor teme care lor li se par importante pentru că nu suntem nici eu, nici Vasile Blaga, obtuzi să spunem că avem un proiect de moțiune de cenzură care nu poate fi îmbunătățit, dar a schimba tema și a renunța la ideea apărării celor din diaspora pentru un vot sau două în plus nu o să o fac niciodată", a afirmat liderul PN, la Realitatea Tv.Integral pe AgerpresComentarii

COMUNISTU' Jegoaso, ce-o tot dai de gard cu "diaspora" ta? Mai intai , nu mai folosi acest cuvant care, inseamna de fapt - emigratia evreiasca-. Daca nu sti, cautata pe dex si vezi. In alta ordine de ideii, ar fi bine sa iei aminte de ultimul referendum tinut in Irlanda, ala cu drepturile omului, casatoriile intre persoane de acelasi sex , etc. Acolo, o tara mult mai democrata decat Romanica noastra, au spus clar - NU SE ACCEPTA VOTUL CELOR DIN AFARA GRANITLELOR TARII- altfel tradus, cacanaria asta pe care tot bateti voi moneda"DIASPORA" - n-are ce cauta la vot, n-are dreptul sa se exprime, este o problema interna si interventie externa, chiar si cetatenilor irlandezi, traitori in afara granitelor, este exclusa.. NU VREAU CA ROMANII CARE LOCUIESC SI-SI CASTIGA EXISTENTA IN ALTE STATE, UNDE PLATESC SI TAXE IS IMPOZITE, SA-MI IMPUNA MIE, TRAITOR IN TARA, PAREREA LOR, DISTORSIONATA FATA DE REALITATEA DE ZI CU ZI, PE CARE O TRAIM NOI AICI. EI SA-SI EXPRIME PAREREA FATA DE LOCUL SI TARA IN CARE TRAIESC SI, DACA VOR, SA-SI AFIRME NATIONALITATE DE ROMAN. Daca vor sa aiba ceva de spus pentru tara si natiune,sa vina inapoi sa, stea aici si sa traiasca viata de zi cu zi pe care o traim noi.

26 mai 2015 12:10

gd Gorghiu, daca doresti ca si criminalii din PDL sa voteze , atunci propune o motiune de cenzura cu urmatoarele masuri: taierea cu inca 25 la suta a salariilor medicilor si profesorilor, inchiderea a inca citorva zeci de spitale, marire TVA de la 24% pina la 30%, impozitare pensii cu 50 %, distrugerea spatiului verde, prin respectarea dreptului absolut la proprietate, cresterea nivelului de imprumut la FMI, BM. BCE,.. si ....tot asa. Succes, mai aveti numai putin si veti reusi sa faceti ceeace si-a propus guvernul criminal Basescu-Udrea-Boc, adica sa distrugeti absolut tot .

26 mai 2015 10:15

Apropo! Parlamentul trebuie redus conform populației actuale a țării, iar reprezentarea electoratului în parlament să fie mult redusă, pentru că degeaba există birouri ale parlamentarilor în teritoriu, din moment ce nici un parlamentar nu se duce acolo la acel birou ca să fie plătit conform servicilor prestate de către acesta electoratului și țării. Toate leprele din parlament câștigă sume de bani imense nefăcându-și nici măcar cele mai elementare atribuții de serviciu. Deci vă muiesc pân-obosesc!

26 mai 2015 9:25

Mai dute-n scula calului Alina dragă! Deci se poate negocia totul, inclusiv marele parlament din 2016 ca să fie de 455 de bovine și porcine? În ciuda referendumului din 2009 avut pe această temă cu cei 300 parlamentari? Te muiesc pân-obosesc!

26 mai 2015 9:21

bibicu IN semn de respect ptr aceasta specie de bipede (basisti), marele primar , mana dreapta a infractorului cu care s a sters la cur, a inaugurat la Cluj statuia bipedului, ca un semn al recunoasterii identitatii basismului ,antisocialisti , anti comunisti, anti sistem securist, democrati pana n maduva oaselor, guristi, buni de dresat, repeta sin executa tot ce le cere dresorul... Pe cand o gradina zoo cu ei?

26 mai 2015 9:21

"Biped" anti-socialist "Mie nu doar că mi se pare o temă de interes național" Daca era asa, ati fi trecut acest subiect in Programul de Guvernare! Practic, in "marele" program al "marelui" PNL nu se atinge subiectul DIASPORA! bai #SIKTIR (hai siktir!), de ce vrei ceva de la PNL? NUt-i da indeajuns pesedeua lui Ponta? Daca ai cunostinta de delapidare (nu d emilioane, macar de zeci de mii) ale lui Gorghiu,m de ce nu o reclami la Parchjet (tot aveti acolo Sef sluga socialista)? De ce amenintari se tinea Udrea joigoie? AS,minteste UNA din cele de care "se tot tinea"!

26 mai 2015 8:44

John Doe Fa, cuvantul NENEGOCIAT nu exista. Daca spun ca tu esti NEPRESEDINTA asa-i ca-ti suna ciudat?

26 mai 2015 8:06

SIKTIR Coana Joitico Gorghiu, esti copia la indigo nenorocita a lu' Nutza Udrea ! Aia, ca si tine, numai si numai de amenintari se tinea, cand, putoarea, ca si tine Gorghiule, delapida milioane Euro din bugetul Tarii ! Lasa demascarile si amenintarile, spune ce faci tu, PNL-izada, pt Poporul Roman, fraierit ?!

26 mai 2015 7:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.