Schimbările climatice reprezintă o ameninţare la adresa siguranţei naţionale a Statelor Unite, a declarat preşedintele Barack Obama, prezent la ceremonia de absolvire a Academiei Pazei de Coastă.

"Mă aflu aici pentru a vă spune că schimbările climatice reprezintă o ameninţare gravă la adresa securităţii globale, un risc imediat pentru siguranţa noastră naţională; fiţi siguri că va afecta modul în care forţele militare apără ţara noastră. De aceea, trebuie să luăm măsuri, acum", a afirmat Obama, citat de Fox News.

"Aceasta nu este doar o problemă a ţărilor situate în zone de coastă sau în anumite regiuni ale lumii. Schimbările climatice vor avea impact asupra tuturor ţărilor de pe planetă. Nicio naţiune nu este imună", a subliniat preşedintele Statelor Unite.


Comentarii

Obama o sa declare WARM .."ZORILOR" de dimineata!!! la cata minte are acest CUNTACHINTI

21 mai 2015 8:50

dalia O sa muriti innecati ca maimutzele cretine si attee care sunteti! Criminali mondiali si aducatori de zazanie oriunde v-ati oploshit! Ati avut un singur razboi in care v-ati omorat ca chiorii Nord cu Sud!!!! Cine sa va creada cu demonocratzia voastra??? Niste haidamaci lingusitori, dar fatali!!! Nu pt multa vreme!

20 mai 2015 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.