Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adunarea generală a acţionarilor şi Consiliul de administraţie al FC Rapid au acceptat de comun acord încheierea contractului de management al preşedintelui executiv Dinu Gheorghe, care va avea în scurt timp un înlocuitor, dar în niciun caz Grigore Sichitiu sau Mihai Stoica, a anunţat vineri George Copos, finanţatorul clubului giuleştean.

George Copos, cu prilejul unei conferinţe de presă, a dezvăluit că preşedintele executiv şi-a manifestat dorinţa de a pleca încă din luna septembrie, dar a reuşit atunci să asigure continuitatea lui Dinu Gheorghe, însă acum în octombrie nu l-a mai putut facă să se răzgândească.

''Îmi pare rău că Dinu Gheorghe a renunţat la contractul de management şi a luat această decizie de a nu mai lucra la clubul Rapid. Pentru a elimina orice speculaţie, vreau să spun că domnia sa a depus cerere încă din luna septembrie. Atunci am discutat cu el şi l-am rugat foarte mult să continuăm, să mergem mai departe, pentru suntem o echipă şi mi-am dorit foarte mult să lucrăm în această echipă şi să nu dezamăgim. Din păcate în luna octombrie a venit cu aceeaşi adresă către Consiliul de administraţie. Am încercat şi atunci să port o discuţie cu el, să-l conving că nu este bine ceea ce face, că viaţa este complicată şi va fi şi mai complicată în 2012, dar din păcate nu am reuşit'', a declarat Copos.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.