Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a convocat, astăzi, comandamentul în vederea pregătirii pentru iarnă. Edilul a declarat că că şcolile, spitalele, intrările şi ieşirile din Bucureşti rămân priorităţi ale anotimpului rece. În plus, sunt necesare rezerve de material antiderapant şi constituirea de nuclee pentru supravegherea pantelor, a rampelor şi a podurilor în vederea îndepărtării pericolului derapajelor în caz de polei.

Primarul general a mai dispus curăţarea de praf a gurilor de canal şi pregătirea plugurilor şi utilajelor de mici dimensiuni pentru intervenţii în caz de nevoie, inclusiv pe aleile dintre blocuri.

Oprescu a cerut Administraţiei Străzilor să ia măsuri de conservare a acelor străzi aflate în lucru care nu vor putea fi reparate anul acesta din cauza vremii nevaforabile, precizând că acestea trebuie să fie semnalizate corespunzător şi să fie construite podeţe pentru traversarea lor.

Primarul general a mai dispus repararea semafoarelor şi luminarea trecerilor de pietoni acolo unde acestea sunt nefuncţionale, precum şi îndepărtarea crengilor de copaci de la stopuri care obturează vizibilitatea şoferilor.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.