Procesul în care Corneliu Vadim Tudor este judecat pentru nerespectarea unei sentinţe judecătoreşti s-a amânat marţi, după ce un colaborator al avocatului politicianului a informat că apărătorul nu se poate prezenta la instanţă şi că europarlamentarul a avut un deces în familie.


Marţi, la primul termen al procesului, în care Corneliu Vadim Tudor este judecat pentru nerespectarea unei sentinţe judecătoreşti legat de evacuarea din sediul PRM un colaborator al avocatei liderului PRM Mariana Ştefan le-a comunicat judecătorilor că europarlamentarul nu se poate prezenta ca urmare a unui deces survenit în familia acestuia şi pe motiv că apărătorul este plecat la o judecătorie din ţară la un alt proces.

Procurorul a fost de acord cu cererea de amânare a cauzei, astfel că instanţa supremă a stabilit următorul termen de judecată pentru 29 septembrie.Integral pe MediafaxComentarii

Ratza Brava, baieti! In septembrie sa-l mai amanati inca o data din cauza altui motiv. Si inca odata si asa mai departe - pana uita prostimea. Sunt mandru de tine, Romanie!

14 mai 2012 18:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.