Peste zece mii de tigăi, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de piaţă de aproximativ un milion de lei, au fost confiscate în Portul Constanţa, bunurile fiind importate din China de către o firmă din Giurgiu.

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au verificat, la sfârşitul săptămânii trecute, la rampa din Portul Constanţa, un container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Giurgiu.

Ei au descoperit aproape 10.500 de tigăi care purtau însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ un milion de lei dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul produselor originale, au fost confiscate de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit în acest caz dosar penal pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentarii

cititor E vorba de tigaile alea faimoase ,in care mancarea nu se arde.,chipurile ,datorita teflonului cu care e captusita, dar care la prima spalare cu detergent si la o cat de mica zgarietura lipeste mai rau decat o tigaie de tabla.In plus,teflonul e nociv.Parca imi amintesc ca in UE e demult interezis.Cea mai buna-cea mai putin nociva si cu cel mai bun randament cratita de fonta.

21 aprilie 2015 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.