Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, plasat miercuri din arest preventiv în arest la domiciliu, a declarat la ieşirea din Penitenciarul Rahova că a ajuns în acest loc din cauza fotbalului şi a faptului că a intrat în politică atunci când a candidat la primărie, relatează Mediafax.

Gheorghe Ştefan, ultimul arestat în dosarul Microsoft, a fost eliberat şi va fi cercetat în arest la domiciliu prin decizia de miercuri a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

El a declarat, la ieşirea din arest că fotbalul şi primăria l-au adus la Rahova. Gheorghe Ştefan a fost arestat în 29 octombrie 2014, fiind plasat în Arestul central al Poliţiei Capitalei, de unde a fost mutat ulterior în Penitenciarul Rahova.

"Se spune că ce nu te omoară de întăreşte, dar cu siguranţă 'beciul domnesc' te înmoaie", le-a mai declarat Gheorghe Ştefan jurnaliştilor.

Întrebat despre starea sa de sănătate, Ştefan a spus că este una precară, că are leucemie limfatică, dar în stare incipientă şi se poate trata.

El a menţionat că împlineşte 62 de ani (pe 23 aprilie, n.r.), ocazie cu care va da o petrecere.

Fostul edil a mai spus că "viaţa la primărie este cea mai grea" şi că nu mai face politică în viaţa lui, adăugând că "e greu să fii imaculat" în acest domeniu.

El a mai apreciat că a greşit foarte mult că a avut încredere în oameni, încredere care "a fost de unii fructificată".

"Justiţia faţă de persoana mea a fost corectă. (...) Mă gândesc că există şi o justiţie divină şi vor plăti toţi după faptele lor", a mai spus Gheorghe Ştefan.Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.