Tamir Pardo, Şeful Mossad (serviciul israelian de spionaj) a fost duminică la Washington pentru a discuta cu autorităţile americane despre un eventual atac al armatei israeliene împotriva instalaţiilor nucleare ale Iranului.

Vizite ale şefului Mossad sunt de obicei secrete. Însă, de data aceasta, informaţia a fost divulgată ‘accidental’ de către preşedintele Comisiei de informaţii din Senatul israelian, Dianne Feinstein, în cursul unei audieri la comisie. Ulterior, televiziunea israeliană a anunţat, că în cursul vizitei sale în SUA, şeful Mossad a abordat şi posibilitatea ca Israelul să atace unilateral Iranul.

Preşedintele statului evreu, Shimon Perez, a reafirmat marţi că ‘nu trebuie exclusă nici o opţiune împotriva programului prin care Iranul caută să se doteze cu arme de distrugere în masă’.Integral pe Ziua VecheComentarii

VICTOR POATE SA-MI SPUNA CINEVA DE CE SE VOR RAZBOI CELE DOUA STATE : ISRAELUL SI IRANUL? CARE ESTE FONDUL PROBLEMEI ?

23 februarie 2012 12:25

raluca Numai minciuni. Asta, in timp ce Iranul este supus permanent unei agresiuni politice, militare, economice, media si chiar terorist, de "natura necunoscuta" (avioane cu generali aruncate in aer, savanti ucisi, lideri politici si religiosi asasinati). Dar ce cauta nave de razboi americane in Golful Persic, la granitele Iranului si la mii de kilometri departare de tarmurile Americii ? Asa au intoxicat opinia publica si despre "armamentul atomic" al lui Sadam Husein, dupa care au distrus Irakul si l-au uncis miseleste pe Sadam. Alta schema au facut in Libia, Tunisia si Egipt si incearca sa faca asta si in Siria. Agresiuni, minciuni, ticalosii si crime contra unor tari independente, membre ONU, si a unor civili nevinovati. Asta este "democratia" americana. Jos cu ziaristii mercenari.

20 februarie 2012 13:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.