Agențiile americane de spionaj au ajuns la concluzia că Iranul este pregătit să lanseze un atac terorist pe teritoriul SUA, având în vedere presiunile tot mai mari la care a fost suspus Teheranul, pentru a stopa programul nuclear. Informația a fost lansată ieri de şeful spionajului american, James Clapper.

În cadrul unei audieri în faţa Comisiei pentru serviciile de informaţii din Senat, Clapper a a afirmat că presuspusul complot iranian de asasinare a ambasadorului saudit la Washington sugerează că Iranul este "şi mai dispus" să comită un atentat împotriva Statelor Unite, potrivit „Washington Post”.

Potrivit lui Clapper, acest complot "arată că oficialii iranieni, inclusiv ghidul suprem al Iranului, Ali Khamenei, şi-au schimbat calculele şi sunt mai dispuşi la comiterea unui atentat în Statele Unite, ca o reacţie la acţiunile americane reale care ameninţă regimul".

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

dodo Suca sugator de maciuci americane si jidanesti dute si tavalestete cu ei.La americani ce le-a trebuit arma atomica? Pentru ca nu au fost in stare sa-i invinga pe japonezi. La rusi, la francezi si la altii ca ei? Nici eu nu-i suport pe arabi dar pentru ca nu se lasa calcati in picioare asa cum suntem noi bravo lor.

23 februarie 2012 8:59

Papa În realitate, "agențiile americane de spionaj au ajuns la concluzia că" de acum "sunt pregătite să lanseze un atac terorist pe teritoriul SUA" si sa faca în asa fel încât sa para ca autorul lui e Iranul. Asta e de fapt ce voiai sa spui, nu?

23 februarie 2012 4:46

raluca Mai Suca nu te dezminti, numele te caracterizeaza: tolomac si vandut (mercenar). Si zici ca e bine pentru noi toti sa avem un jandarm mondial ? Poate pentru tine, ca doar asa iti primesti solda ticaloasa si mai si ataci femeile, pe care le vezi numai la cratita si copii atunci cand nu esti de acord cu ele. Rusine tradatorilor si vandutilor.

22 februarie 2012 13:07

raluca Mai Suca nu dezminti, numele te caracterizeaza: tolomac si vandut (mercenar). Si zici ca e bine pentru noi toti sa avem un jandarm mondial ? Poate pentru tine, ca doar asa iti primesti solda ticaloasa si mai si ataci femeile, pe care le vezi numai la cratita si copii atunci cand nu esti de acord cu ele. Rusine tradatorilor si vandutilor.

22 februarie 2012 13:06

raluca Mai Suca nu dezminti, numele te caracterizeaza: tolomac si vandut (mercenar). Si zici ca e bine pentru noi toti sa avem un jandarm mondial ? Poate pentru tine, ca doar asa iti primesti solda ticaloasa si mai si ataci femeile, pe care le vezi numai la cratita si copii atunci cand nu esti de acord cu ele. Rusine tradatorilor si vandutilor.

22 februarie 2012 13:04

Suca Raluca, este un consens in intreaga lume politica pentru ca sa existe un "jandarm mondial". sarcina acestuia este ca sa opreasca pe cat posibil marile confruntari. Daca in zona Bosniei, acum cca 20 de ani, nu ar fi intervenit americanii, atunci se declansa un razboi teribil cu participarea unor state arabe, etc. Putea si Romania sa fie implicata la un moment dat, asa ca prietenul tau ar fi fost luat la oaste, poate crapa pe la Dubrovnic si ramaneai vaduva, pricepusi fetito ? Lasa-i pe americani sa faca ordine in multimea de "Sadami", "Ghaddafi" si alti cretinoizi, iar tu vezi-ti de luptele in cearceafuri si de cresterea copiilor si mai spune bogdaproste pentru ca altii scot castanele din foc. Nici eu nu sunt de acord cu multe, nu sunt nici de dreapta, dar nici de stanga, dar inteleg ca una peste alta e mai bine asa pentru noi toti. Aceste lucruri au fost deja stabilite de altii, noi putem sa tipam ca "da au ba", cat vrem.

20 februarie 2012 19:32

raluca Numai minciuni. Asta, in timp ce Iranul este supus permanent unei agresiuni politice, militare, economice, media si chiar terorist, de "natura necunoscuta" (avioane cu generali aruncate in aer, savanti ucisi, lideri politici si religiosi asasinati). Dar ce cauta nave de razboi americane in Golful Persic, la granitele Iranului si la mii de kilometri departare de tarmurile Americii ? Asa au intoxicat opinia publica si despre "armamentul atomic" al lui Sadam Husein, dupa care au distrus Irakul si l-au uncis miseleste pe Sadam. Alta schema au facut in Libia, Tunisia si Egipt si incearca sa faca asta si in Siria. Agresiuni, minciuni, ticalosii si crime contra unor tari independente, membre ONU, si a unor civili nevinovati. Asta este "democratia" americana. Jos cu ziaristii mercenari.

20 februarie 2012 13:26

Suca isi baga dracul coada, nene ! ce-or avea iranienii astia de vor sa faca arma nucleara nu pricep. Daca nu i-a atacat nimeni pana acum, de ce cred ei ca avand bomba va fi mai bine ? razboiul este un atac la adresa bunei credinte, a dragostei, a lui Dumnezeu in cele din urma. Nu se poate face ceva pasnic, sa-i induplece sa se razgandeasca sa mai faca "atomica" ? Suntem rai de tot, noi oamenii, de aceea am fost izgoniti din Rai. Uite dovada. Parca o cauta cu lumanarea, zau asa.

3 februarie 2012 18:13

Nu cred o iota! Tromboane, baliverne, cucuri si trompete. Asta dupa umila mea parere...

1 februarie 2012 18:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.