După ce ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, i-a dat o hartă cu Franța ministrului de Externe german Frank-Walter Steinmeier cu ocazia vizitei celui din urmă în România, a venit rândul unui membru din staff-ul lui Steinmeier să facă o gafă. Astfel, pe pagina de Facebook a ministrului german a fost postată o poză în care este alături de președintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, care însă, a primit funcția de președinte al României.

Greșeala a fost remediată rapid, dar dacă este apăsat butonul de editare, gafa poate fi vizualizată.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a înmânat, luni, omologului german, Frank-Walter Steinmeier, o broşură pe a cărei copertă este imprimată harta Franţei acoperită cu drapelul Germaniei.

"În încheiere vreau doar să vă prezint, cu ocazia aniversării celor 135 de ani de relaţii diplomatice, acest material de presă foarte frumos pe care l-am oferit deja domnului ministru Steinmeier și care prezintă în imagini, cu sprijinul colegilor de la Agerpres, istoria relaţiilor diplomatice româno-germane. Sunt imagini care trec prin istoria noastră comună şi care arată cât de intense sunt, mai ales în ultimii ani, contactele dintre ţările noastre", a precizat Bogdan Aurescu, prezentând broşura.

Pe coperta broşurii ar fi trebuit să fie hărţile celor două ţări. Însă, alături de harta României se află harta Franţei, acoperită cu drapelul Germaniei.

Integral pe România LiberăComentarii

adrian prin astfel de gafe !!!se pot vedea CALITATEA "diplomatilor de cariera"adica de piatra !!!NISTE PROSTI!!!!TOTI poate va treziti sa vedeti lefurile acestor boi si curve din politica au pensii au beneficii dar treaba ?????

11 martie 2015 11:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.