Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, va merge în Parlament atunci când va fi programată şedinţa în care deputaţii vor vota, din nou, cererea de încuviinţare a urmăririi penale şi arestare preventivă. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, prezent miercuri la comisia juridică pentru a consulta dosarul, plenul Camerei Deputaţilor ar urma să aibă loc luni.

Avocatul Marius Striblea a declarat, miercuri, că Elena Udrea ar putea participa la şedinţa de plen de săptămâna viitoare a Camerei Deputaţilor, pe tema cererii DNA de arestare preventivă a sa, deoarece „probabil, până atunci” va primi permisiunea Parchetului.

În acelaşi timp, la ieşirea de la DNA, fosta şefă a PMP, Elena Udrea, a precizat că, deşi nu va ajunge şi ea la comisia juridică pentru a-şi consulta dosarul, alături de avocatul ei, va participa totuşi la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

Întrebată dacă va merge în Parlament, Udrea a spus că "azi nu, dar în plen da", având în vedere că a primit aprobare de la procurori.
Integral pe GândulComentarii

Uta O sa duca mana in alta parte .Surpriza !!

18 februarie 2015 19:51

Dexter . Prima data s-a scarpinat la nas . Acum c-o mina se scarpina-n dos si cu cealalta se da cu tamiie , miruri cintind "Slava tie ..... vezi ce-ti mai scriu eu tie .."

18 februarie 2015 18:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.