Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procesul în care deputatul Elena Udrea contestă la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft s-a încheiat marți dimineață, instanța rămânând în pronunțare în acest caz.

"Am depus în instanță câteva extrase din presa vremii, presa anterioară momentului 29 ianuarie, prin care Elena Udrea și-a expus părerea cu privire la presupusele fapte de fals în legătură cu acele chitanțe din afacerea domnului Cocoș cu domnul Pescariu, pe de o parte, iar pe de altă parte cu privirea la situația pe fond din dosarul "Microsoft.Integral pe AgerpresComentarii

cetatean N-o mai aratati in poza, ca imi vine sa sparg ecranul!

18 februarie 2015 11:00

cititor cinismul acestei tupeiste e nesfarsit.

18 februarie 2015 10:58

mircea prin punerea in libertate se dovedeste ca mafia lui Basescu este puternica si trainica.Basestii,Udrea,Cocos,Vanghelie...Blaga,Videanu,Berceanu nu patesc nimic.Sa vezi acum represiune din partea SRI,DNA,ICCJ si celelalte institutii de forta asupra opozantilor lui Basescu,Johanus si partidelor lor.Mare prigoana pa capul poporului Roman

18 februarie 2015 8:15

Iesirea asta in forta a lui BASESCU A avut scopul de a demonstra "NATIUNII ROMANIE" doua aspecte. 1- Cine este seful Nr.1...............si .................... 2- De a opri cursul cercetarilor ce se indreptau cu pasi alerti spre "VIZUINA" lui Basescu.

18 februarie 2015 3:33

Uoi basescu ia-o la tine acasa si fute-o!!! DA POTI SA IEI SI JUSTITIA ROMANA. Ai demonstrat ca, desi nu mai esti presedinte, poti sa faci ceea ce vrei , te doare la 4 metri, distanta de pwla in fata institutiilor statului.

18 februarie 2015 3:28

In aceasta tara INTITUTIILE STATULUI sunt coordonate de grupuri de CRIMA ORGANIZATA!!!!! A iesit BORFASUL NR.1 basescu traian, A SUGERAT CATEVA SOLUTIII SI s-a procedat intocmai. Sa-mi bag pwla in gatul vostru de MAFIOTI !!!!!

18 februarie 2015 3:24

Socotitorul Uite, Adriane, mie imi plac aia care fac observatii altora. Atunci acest forum devine educativ. Cu o conditie: sa fie atenti sa nu faca ei greseli. Dar, tu care n-ai invatat sa scrii corect romaneste, nu e cazul sa faci observatii. Sa stii se scrie cu doi i. Mai invata! Ai timp!

17 februarie 2015 14:16

roman SPERAM DIN TOT SUFLETUL

17 februarie 2015 14:10

roman SPERAM DIN TOT SUFLETUL

17 februarie 2015 14:10

basist anti-socialist Bre Adriene, macar Diaz A AUZIT de acest nume. Deci, probabil STIE cine a fost. Dar tu, care te dai "invatat", esti un timpit incult. Bartolomeu Diaz NU A FOST conquistador. Pune mina pe goagal, sa te convingi. Intre timp,. poate ne spui si DE CE trebuia Basescu sa isi dea demisia, "cu toti hotii lui", de cind cu Bercea Mondialu. E Bercea neam cu Basescu? Si CINE sunt "toti hotii lui Basescu"? Cei care fura, pe-o mina, cu uslashii de toate culorile? Cei care au incercat sa il demita si au luat-o-n freza? CURIND CURIND O SA NE LAUDAM CU NUMARUL MAI MARE DE PUSCARIASI. Care sa fie: de la PSD, de la PNL sau de la PDL? Atunci ce vei spune despre "Ponta si toti hotii lui"?

17 februarie 2015 14:05

Adrian Tot pt tine, conquistadorule. Prin preumblările tale de peste mări, n-ai învățat și oareșice gramatică? Te faci de râs singur.

17 februarie 2015 12:10

Adrian În primul rând aș fi curios dacă ști cine a fost Bartolomeu Diaz. După logica ta, corectă de altfel, Bășescu, cu toți hoții lui, ar fi trebuit să-și dea demisia de câțiva ani, de când cu Bercea Mondialu. Prietene, nu te mai agita, că tot aia e!

17 februarie 2015 12:07

bartolomeu diaz care vo trage la nas mama ,sora si cumnatu lui Ponta la DNA , in doua saptamani Ponta nu va mai fi minstru va fi condamnat in mai multe dosare!

17 februarie 2015 11:30

adam Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time, sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madagi14@yahoo.com

17 februarie 2015 8:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.