Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a subliniat, luni, la Bratislava, în cadrul unei dezbateri GLOBSEC pe teme strategice, importanța pe care o are pentru România, ca stat de graniță în NATO, consolidarea flancului estic al Alianței, arătând că aceasta este "o prioritate absolută în acest moment", informează un comunicat de presă remis AGERPRES de către MAE.

Sursa citată adaugă că deciziile Summit-ului NATO din Marea Britanie din 2014 trebuie implementate "cât mai curând și în spiritul solidarității și unității aliate".

De asemenea, în contextul evoluțiilor regionale, Aurescu a evidențiat importanța securității și menținerii echilibrului în regiunea Mării Negre și necesitatea regândirii abordării și viziunii europene și euroatlantice.Integral pe AgerpresComentarii

UP DATE: "Iata dece eu, mama, unchi-meu, nevasta-mea cu sora-sa + cei 5 copii ai nostri (doua matusi si varu-meu au "ales" sa ramâna acasa, pretextând ca au treaba si ca oricum n-au chef sa se joace de-a euro-atlanticii-agresivi, n.n.) ne-am decis sa plecam la Capul Midia, sa sapam transee, si sa încercam sa repunem în functiune cazematele Apararii de Coasta!" a mai declarat dl. Aiurescu în încheiera iesirii sale la rampa... Cu respect, Redactia AP

17 februarie 2015 9:04

tanti aglaia Pai mai faceti un contract cu EADS si mai primiti si voi astia mai nou numiti un acont pt o scobitoare, o maslina ceva...... Asta e inconstienta celor care au papat comisioanele si spagile.... I-a durut in koor de Tara. N-au avut nici o viziune geo-politica. Niste cretini numiti pe linie de partid ca au cotizat sa ocupe functiile, iar cand le-au prins si-au scoas banii pe inca 50 de mandate. Asa a fost si cu economia, agricultura si toate celelalte.

16 februarie 2015 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.