Comportamentul detaşat chiar şi cu cătuşe la mâini afişat de Elena Udrea în ultimele zile i-a surprins şi pe specialişti. Psihologii arată că dezinvoltura cu care pare că duce problemele pe care le are cu Justiţia fosta candidată la Preşedinţie nu denotă putere de caracter, ci falsitate şi chiar panică, în timp ce experţii în comunicare sunt convinşi că, odată cu mandatul de arestare primit miercuri de Udrea, cariera sa politică a ajuns la final. De asemenea, specialiştii sunt de părere că gestul cu mâna dusă la nas făcut de aceasta în Parlament, în momentul în care colegii deputaţi se pregăteau să voteze cererile formulate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a aruncat-o, de fapt, după gratii. „Semnul acela pe care Elena Udrea l-a repetat a fost un mesaj de comunicare cu, probabil, complici, prieteni.Integral pe AdevărulComentarii

liberalul socialist Sa fim seriosi, hanalistii psuihologi" sunt tot atit de timpiti ca si kakatul de craiovs. Adica, mdaca Udrea se milogea iasa cum a facut Vosga, ar fi iertat-o? URA romanilor fata de "tupeista" Udrea este atit de viscerala - nu doar in Bobor, ci si intre politicieni - ca ar fi condamnat-o la executie in Piata prin tragere in teapa! Cu probe sau fara, cu martori sau fara, cu judecata sau fara. Pe astfel de sentimente "populare" s-au bazat si cei ce ardau pe rug evrei si "pacatosi", si cei ce ghilotinau "aristocrati", si cei ce impuscau "non-arieni"... Chiar si cei ce decapiteaza "ghiauri"!

13 februarie 2015 10:13

AntiAcid Nici Nutu nu vine, ca a vandut calul

13 februarie 2015 7:01

acid Muierea nu a comunicat cu nimeni ca nu are cu cine dar a vrut sa dea impresia ca e mare scula bascula si ca are un protector sau un prieten sus pus. Pentru cei care nu i-au inteles vrajeala cu degetul la nas femeia a explicat pe facebook ca a transmis un mesaj unui prieten drag. Daca nu mori de ras la aceasta naivitate ai sa mai vezi si altele. Ea tot ,, semnalizeaza ,, si nu vine nimeni pe un cal alb sa o scape. poate Nutu Camataru:-)

13 februarie 2015 5:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.