Noul ministru al Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a declarat, miercuri dimineaţă, după ceremonia de preluare a mandatului organizată la sediul MAE, că va continua demersurile pentru ca în 2012 să fie închis capitolul integrării României în zona Schengen.

"Este o situaţie într-adevăr complexă, este un moment intern şi extern destul de alambicat, dar, pe de altă parte, sunt convins că paşi serioşi s-au făcut în direcţia bună. Evident voi continua demersurile ca în anul 2012 să închidem acest capitol al integrării României în zona Schengen. Şi sunt de asemenea convins că evoluţiile până în acest moment la nivelul acumulărilor pentru o decizie corespunzătoare au fost deja făcute. Deci, chiar dacă este ceva mai complicat, lucrurile vor fi soluţionate corespunzător", a asigurat Diaconescu.

Totodată, el i-a mulţumit predecesorului său, Teodor Baconschi, pentru întreaga sa activitate din ultimii doi ani şi pentru modul în care au fost gestionate relaţiile internaţionale în această perioadă. "Sunt foarte multe lucruri bune pe care am să mă străduiesc să le continui şi sunt convins că standardul relaţiilor pe care România le are prin intermediul instituţiei diplomatice româneşti a fost îmbogăţit prin contribuţia domnului Baconschi", a spus noul ministru.
Integral pe AgerpresComentarii

Malefic si Letal = DEZASTRU: ……HEI,…HEI,….HEI, si iarasi HEI…. pd-listi,…si PD-LEI…., bas-ulisti,….si…BAS-ULEI…, unpr-isti si UNP-REI,…..ATI…BELITOOOOOOOOO…. DRAGII MEI…. CONSUMAND…DROGURI…USOARE…DE…LA…EBAaaaaaaaa…cea…vestita,..ATI…PUS….DE-O…ORGIEeeeeeeee….MAREEEEEE….SI…ATI…BELITOOOOOOOOO.. SI MAI TAREEEEEEEEEEEE…..……PD-L si BASE,… prin…. COMPORTAMENT,…. ATITUDINE TOTALITARA,… DISCURS DEMAGOGIC,….. DEZBINAREA SOCIETATII ……EXEMPLU PERSONAL ,… etc., etc., etc.,…. sunt…. NEO-CRIPTO-COMUNISTO-SECURISTO-MAFIOTI,…. MALEFICI si LETALI ……pentru ROMANIA si….. vor DISPARE de pe scena politica.

25 ianuarie 2012 15:47

JEGULE : JEGOSULE ! Esti un amarat de tradator care pentru postul asta caldut tie ai tradat electoratul de stanga si ai votat impotriva lui ducand alaturi de ceilalti tradatori tara in mizeria asta

25 ianuarie 2012 15:20

Sa mori tu cu Uniunea Nulitatilor Proscrislor Retardati ...de tradatori oporunisti, fripturisti . V-ati vandut voi astia din satelitul pdl-ului ca niste curve ordinare . Hai sictir !!!!!

25 ianuarie 2012 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.