Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, consideră că stabilitatea este miza cea mai importantă a anului politic 2015.

"Stabilitatea politică. Fără doar și poate, cred că aceasta este miza cea mai importantă a anului 2015, oprirea certurilor permanente din viața politică românească, crearea unui cadru constituțional stabil, în care eventuala schimbare a puterii să aibă loc cu respectarea Constituției, nu ca urmare a certurilor publice și a negocierilor secrete. Aceasta este miza cea mai importantă, pentru că o stabilitate politică, o predictibilitate a mișcărilor politice vor duce și la o stabilitate economică, la o creștere economică, la majorarea investițiilor străine în România", a declarat consilierul onorific al premierului la RFI.

Gyorgy Frunda a adăugat că la câteva săptămâni după alegerile prezidențiale conduita președintelui Klaus Iohannis și conduita Guvernului sunt dătătoare de speranțe, întrebat dacă în opinia sa va fi un an politic agitat sau mai degrabă unul stabil.Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.