Mii de români au ieşit în stradă de Ziua Unirii Principatelor Române nu doar la București, ci și în alte orașe ale țării pentru a cere demisia lui Băsescu și a Guvernului.
Peste 400 de persoane din Giurgiu au protestat, marţi, în faţa Teatrului "Tudor Vianu" din municipiu, unde au dansat Hora Unirii şi au scandat lozinci împotriva lui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc, iar apoi au pornit în marş, pe o distanţă de un kilometru, până în faţa Prefecturii Giurgiu, anunță Antena 3.

Aproape 2.000 de persoane au participat, marţi seară, la un miting de protest organizat de USL Argeş, în timpul căruia doi protestatari au dat foc unui portret al lui Traian Băsescu.

De asemenea, aproximativ 700 persoane din municipiul Sibiu au participat, marţi seară, pe ploaie, la o acţiune de protest împotriva lui Traian Băsescu şi a Guvernului, manifestarea încheindu-se fără incidente, dar nu înainte ca manifestanţii să se prindă în Hora Unirii.

Aproximativ 120 de persoane au manifestat paşnic, marţi seară, și la Oradea, împotriva Guvernului şi a lui Traian Băsescu, cerându-le demisia şi scandând că vor alegeri anticipate.

De asemenea, aproximativ o sută de persoane, în majoritate revoluţionari, pensionari şi susţinători ai monarhiei, au protestat, marţi, în Piaţa Victoriei din Timişoara.





Integral pe Cotidianul



Comentarii

nae Daca adunam "miile" listate de Cotidianu, aflam ca erau cca 3400. Cu toata umflarea obisnuita, Lor li semai pot aduna cei cca 1500 de la Iasi, citeva sute de la Focsani si, probabil, 3000 in Bucuresti. Putin, fratilor, putin, pentru Ziua Unirii, o zi calda, "de primavara" si toata desfasurarea de forte a USL, "revolutionari", sindicate, suporteri... Daca veneau suporterii Rapidului, inzeceau prezenta! Deci, cine e "poporul"? cei nici 10 mii de demonstranti in toata tara, sau cei 50 de mii care umplu tribunele la un meci?

25 ianuarie 2012 20:23

ciumpalacu @ioana (basescu) si@maria (basescu), va cred va inteleg, pt singura solutie este kioru si camarila lui, dar finalul sper sa fie tot la gherla

25 ianuarie 2012 11:44

noi Basescu a stat pitulat ca un viezure.

25 ianuarie 2012 11:02

ioana USL isi incepe campania.. au prins momentul hai si ei in strada... cred ca ne induc in eroare cu discursile lor populiste...

25 ianuarie 2012 10:49

maria da stim pe toti ne afecteaza criza economica... tuturor ni s-au diminuat salariile si totusi nu vad o solutie mai buna decta masurile luate de guvernul Boc si nici pe liderii USL nu i-am auzit venid cu alternative.

25 ianuarie 2012 10:40

pop Miting organizat de USL... de ce ar trebui sa ma sensibilizeze? atia au inceput campania...in Parlament oricum trageau chiulul.

25 ianuarie 2012 9:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.