Premierul Boc a anunţat că va trimite în cursul zilei de astăzi preşedintelui Băsescu o propunere pentru postul de ministru al Afacerilor Externe, dar nu a precizat care va fi persoana nominalizată, relatează Mediafax.

De asemenea, UDMR a declarat că va susţine numirea lui Cristian Diaconescu la şefia Ministerului de Externe, conform Realitatea.

El nu a dorit nici să răspundă dacă senatorul UNPR Cristian Diaconescu este cel care va fi propus pentru această funcţie.

Surse politice au declarat, luni seara, pentru Mediafax, că senatorul UNPR Cristian Diaconescu este propunrea PDL pentru şefia MAE.

De altfel, în Parlament, încă de la anunţul făcut de premier privind revocarea lui Teodor Baconschi, mulţi parlamentari PDL vorbeau despre posibila înlocuire a acestuia cu Cristian Diaconescu.

Unii parlamentari PDL apreciau că partidul nu ar avea pe altcineva care să preia conducerea MAE.

Liderii PDL au discutat, luni seară, la sediul central al formaţiunii, despre înlocuirea lui Teodor Baconschi la şefia MAE, purtătorul de cuvânt al formaţiunii declarând că cei prezenţi nu au abordat în întâlnire subiectul legat de o eventuală demisie a premierului Emil Boc.

Voinescu, a declarat că reprezentanţii PDL au discutat despre situaţia de la Ministerul de Externe şi că urmează ca partidul să se consulte cu partenerii din coaliţie pe acest subiect.

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost revocat din funcţie, luni, de către premierul Emil Boc, motivul invocat fiind afirmaţiile acestuia la adresa protestatarilor.

Integral pe România LiberăComentarii

UNFORGIVEN UNFORGIVEN MA SCUZATI, N-AM GASIT ALTA RIMA ! Blonda, Chioru si Piticu faceau baie intr-un ibricu. Blonda si cu Chioru, au mintit poporu si fara scuzi, si-au dorit si un Jacuzzi. Pe Pitic l-au ignorat si asta s-a razbunat, a inceput ca sa-i acuzi si le-a daramat Jacuzzi care s-a suparat si i-a amenintat ca toarna si da pe goarna, acea noapte de vis, cum le-a furat el voturi, la Paris. Pe Chioru l-a luat fioru, l-a chemat cu scuzi pe Jacuzzi si i-a promis cu dor, un post de ambasador. PS: Degeaba, nu mai mintiti poporu nici cu televizoru (TVR 1,2,3, International, INFO, B1, etc., etc,.......)

24 ianuarie 2012 15:27

Român Nu știu cine e unpr.Și cum a ajuns ăsta senator unpr ? A ,da am ințeles se inlocuiește tute cu mande.mare secret...ce să zicem

24 ianuarie 2012 14:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.