Judecătoria Sectorului 1 a decis, miercuri, ca Dinu Patriciu să plătească daune morale în valoare de un leu preşedintelui Traian Băsescu, în procesul în care acesta îl acuză pe omul de afaceri că i-a adus atingere imaginii prin distribuirea în campania electorală din 2009 a unei înregistrări video dintr-o campanie precedentă în care părea că ar lovi un copil.
Decizia Judecătoriei Sectorului 1 poate fi atacată cu recurs de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Magistraţii au decis că Traian Băsescu trebuie să primească despăgubiri în valoare de un leu de la Dinu Patriciu, iar omul de afaceri va trebui să publice în două numere consecutive în câte trei ziare naţionale această decizie.
Procesul în care Traian Băsescu îl acuză pe Dinu Patriciu că ar fi în spatele creării şi difuzării filmuleţului respectiv a fost repus pe rol în luna aprilie de către Judecătoria Sectorului 1, care a decis citarea părţilor, pentru a discuta noile probe depuse la dosar de avocaţii lui Dinu Patriciu.
Pe 3 decembrie 2009, Dinu Patriciu l-a dat în judecată pe Traian Băsescu, solicitând daune de un euro pentru vătămarea drepturilor personale.
Integral pe AgerpresComentarii

alice multi nu au inteles: justitia a decis nu ca filmul a fost trucat sau nu, ci ca imaginea baseasca nu a fost afectata de difuzarea filmului; iar deficitul de imagine adus de patriciu lui basescu valoreaza 50 bani. de altfel, imaginea cotrocenista nu mai putea fi patata, din moment ce poporul - suveran -, sau diaspora, sau baconschi & co. ( si ce mai co. !!!!!!) hotarasera ca basescul este al mai tare din parcare; chiar si dupa ce udrea spusese, cu gurita ei rotunda, ca asta este basescul-alesul: cel care il trasese unui arab un cap in gura etc.; iar cum poporul roman, in intelepciunea sa, stie ca, de ex., bataia este rupta din rai, sau ca unde da mama, copilul creste etc., deci avand atata intelepciune educativa, ce mai conta un pumn in fata unui copil care-l sustinea pe iliescu? chiar si-o merita, nu ? asa ca, portocalii, nu intelegeti, iar si iar, gresit, filmul ar putea fi adevarat; sau nu; iar atingerea imaginei basesti face 50 bani!

20 octombrie 2011 11:56

MARIN Justitia din Romania = model de slugarnicie ticaloasa, fata de Betivul National ! Nenorocitul de Basescu, l-a lovit pe baiat, asa cum, dupa ce s-a vazut fixat la Cotroceni, a lovit in Poporul Roman. Acest individ periculos, trebuie sa dispara, sa moara, sa crape, a distrus Tara si pe romani !

20 octombrie 2011 8:35

MARIN Justitia din Romania = model de slugarnicie ticaloasa, fata de Betivul National ! Nenorocitul de Basescu, l-a lovit pe baiat, asa cum, dupa ce s-a vazut fixat la Cotroceni, a lovit in Poporul Roman. Acest individ periculos, trebuie sa dispara, sa moara, sa crape, a distrus Tara si pe romani !

20 octombrie 2011 8:35

” Fox Tango Ex Rey ” Justiția românească e de partea Puterii, aici de partea lui Băsescu, iar în alt proces de partea lui Boc, la procesul cu Tăriceanu. Dacă Tăriceanu l-a dat în judecată pe Boc ptr. afirmația piticului, citez ” Hoțul strigă hoții ! ”, iar în acest caz totul e atât de evident încât nu mai era practic nevoie de acțiune în justiție, deoarece Tăriceanu l-a acționat juridic pe pitic ptr. acea jignire, adică piticul l-a făcut hoț. În cazul lui Băsescu, cel care a admis că l-a împins pe acel copil, sau poate că acel copil a spus un lucru urât și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat, iar aici nu mai era nevoie de asemenea de proces judecătoresc. Morala ? Nu există Dreptate și Justiție în România portocalie ! Patriciu dacă e băiat deștept, să-i dea un leu viu lui Băsescu, adică un leu african în carne și oase, acel Rege al animalelor, deoarece nu e specificat despre ce fel de leu e vorba. Pentru că moneda românească e numită completamente anacronic RON, un termen imbecilizant. Cuvântul leu e imprimat pe fiecare bacnotă românească, dar nu mai e folosit. RON sună ca dracu, ca să nu mai vorbim de faptul că milioanele nu mai circulă în țara noastră de câțiva ani buni de zile, dar mai sunt fraieri care folosesc acest termen de milioane, deși acei bani nu mai există. Așa cum din păcate acum nu mai există Dreptate și Justiție în țara noastră ! Unde ești tu Țepeș Doamne ?

20 octombrie 2011 2:08

Laur si..in urma acestei decizii milioane de oameni din Romania si de pretutindeni vor face tot ce le sta in putinta ca un astfel de presedinte sa nu mai conduca NICIODATA Romania!Orice jurist indiferent de simpatiile si convingerile sale nu poate sa fie mai putin jenat de asemenea aberatii istorice ale justitiei basesciene!v...de la cere victorie? ale unor grav bolnavi!

19 octombrie 2011 23:37

un alegator Romania nu mai e tara democratica... A ajuns si justitia sa asculta de Basescu . Basescu a acaparat toate institutiile in favoarea lui si al PDL-ului , ei fac ce vor calaca totul in picioare ; legi , Constitutie, si Justitia le de castig de cauza ,Halal coloana vertebrala mai justitiari romani ,a-ti ajuns inapoi la epoca ceusescu. Rusine . Romani nu uitati sa iesiti cu toti la vot ( daca in strada nu aveti curaj) daca vreti sa scapati de CIUMA PORTOCALiE, daca nu Epoca Ceusescu ,Urmeaza Partea II (Reloded. )

19 octombrie 2011 22:34

V DE LA VICTORIE VICTORIEEEEEEEEE!!!! PRESEDINTELE ROMANIEI A CASTIGAT LUPTA CU MOGULII SI CU SISTEMUL TICALOSIT! IN SFARSIT DREPTATEA A INVINS! DE ACUM INAINTE MULT IUBITUL SI STIMATUL NOSTRU PRESEDINTE, DOMNUL TRAIAN BASESCU SE VA INTOARCE CU FATA CATRE PROBLEMELE ROMANILOR DE RAND. VA PUNE UMARUL SI OSUL LA BATAIE PENTRU BUNASTAREA ROMANILOR, PENTRU CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI AL ROMANILOR, VA IMPULSIONA CREAREA DE LOCURI DE MUNCA, VA REALIZA INTEGRAREA ROMILOR IN SOCIETATE, JUSTITIA VA FI RESTRUCTURATA DIN TEMELII, SISTEMUL DE SANATATE VA AJUNGE CEL MAI PERFORMANT DIN LUME, INVATAMANTUL ROMANESC VA SCOATE GENII SI CASTIGATORI DE PREMII NOBEL PE BANDA RULANTA, IAR MANDRA CORABIE PE NUME ROMANIA, SUB INTELEAPTA CONDUCERE A MARETULUI CARMACI, VA NAVIGA PE APELE FERICIRII VESNICE SPRE LOCUL CARE I SE CUVINE: IN FRUNTEA DEMOCRATIILOR SI ECONOMIILOR MONDIALE. VIVAT! VIVAT! VIVAT!

19 octombrie 2011 22:20

MILU MAI "BUTON"...DE LA PROHAB, STERGE-TE PE GURA CA MIROSI A "MANSARDA"....!!!!!

19 octombrie 2011 20:31

MIHAI DAAAA, MA BUCUUUUUR CA SHI PATRICIU A LUAT-O-N VREZA, DAAA. ASTEPT SA O IA SI LA MANSARTDA ...DAAAA !!!!!!!

19 octombrie 2011 20:29

buton Sa te c.a.c.i.pe ea justitie basista.Daca prostu a recunoscut ca l-a"impins"pe baiatu ala,de 10 ani,ce dracu isi mai baga nasu justitia sa spele un jeg?Sau justitia precum butoane,reprezinta"gulerele albe "ale MAFIEI BASISTE?

19 octombrie 2011 20:17

gabriel Doi mari banditi. Si, din cauza lor am ajuns unde suntem azi. Intr-un alt regim politic pentru ce au facut din (in) Romaia, ar fi judcati si executati amandoi.

19 octombrie 2011 18:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.