Cântăreaţa Adele a mai slăbit câteva kilograme după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la corzile vocale care au fost solicitate prea mult. Acum artista este hotărâtă să mănânce mai sănătos pentru a slăbi.

Adele nu vrea să slăbească pentru a îi mulţumi pe alţii, ci doar pentru a avea un organism mult mai sănătos.

"Am văzut oameni ale căror vieţi se concentrează pe a fi mai slab sau, în cazul femeilor, pe a avea sânii mai mari sau a da jos silicoanele. Nu vreau să mă număr printre ei", a declarat Adele într-un interviu.

Aspectul fizic nu a împiedicat-o să devină unul dintre cei mai buni artişti, albumul ei "21" ajungând number one în clasamentele britanice timp de 20 de săptămâni neconsecutive, egalând astfel performanţele celor de la Oasis şi Queen.

Integral pe CancanComentarii

Paul Oaauuu! Nici nu banuiam ca a avut atâta masa corticala! Acum arata traznet (daca mai slabeste putin, are toate sansele sa rivalizeze cu Miss Piggy (societatea nu-i cere decât sa o lase în durerea ei).

24 ianuarie 2012 14:58

atentu! zavoranco ! stii cine e? O MARE ARTISTA! dar de unde sa stii tu din mahala!Idioato!Alo! moderatorilor! Cum permiteti sa fie insultata o mare artista de nivel mondial recunoscuta !a m am prin voi sunteti can can obisnuiti cu panareme! ca voi!

24 ianuarie 2012 11:59

! ASTA CINE MAI E??..TOATE PANARAMELE IN ZIARE..

24 ianuarie 2012 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.