Meciul FC Barcelona - PSG, disputat, miercuri, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, a fost la un pas de a se încheia cu o tragedie. Doi suporteri francezi au fost înjunghiați după ce au ieșit de pe stadionul Camp Nou, la finalul partidei.

Una dintre victime este încă în spital, fiind rănită la piept, iar a doua a fost deja externată.

Primul incident a avut loc în jurul orei locale 23.00. Un cetăţean francez care tocmai asistase la meci a fost atacat de doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine de culoare închisă şi cu feţele acoperite. Unul dintre bărbaţi l-a înjunghiat pe suporter. Victima, care era însoţită de alţi fani ai echipei Paris Saint-Germain, a fost transportată imediat la spital.

La scurt timp după primul incident, nu departe de primul atac a avut loc un alt act de violenţă. Trei tineri, de asemenea veniţi de la meci, au fost atacaţi de mai mulţi indivizi. Unul dintre tineri a fost rănit cu un cuţit şi a fost transportat apoi la spital. După ce i s-au acordat îngrijirile necesare, fanul a fost externat.

Poliţia spaniolă analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonele în care au avut loc incidentele pentru a-i identifica pe agresori.

Formaţia FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Paris Saint-Germain, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.