Senatorul Mircea Geoană, exclus recent din PSD, a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că Victor Ponta nu ar trebui să se agațe de funcția de premier și nici de cea de lider al social-democraților.

”Ceea ce cred că este în acest moment o uriașă problemă și pentru țară și pentru PSD este această agățarea a lui Victor Ponta de funcția de prim-ministru și de cea de președinte de partid. Pentru că în clipa de față, fiecare zi care trece cu Victor Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru Partidul Social Democrat”, a spus senatorul.

De asemenea, Mircea Geoană a vorbit și desre excluderea sa din PSD, susținând că nu a înțeles motivele care au stat la baza acestei decizii.

”Nu înțeleg nici astăzi motivele pentru excluderea mea. Nu este niciun fel de motiv, am fost ireproșabil în această campanie, m-am oferit să ajut. Nu am fost folosit pe cât m-am oferit eu să ajut în această campanie. Deci, zero motive autentice pentru un astfel de gest.”, a explicat Geoană.

”În circumstanțele actuale, actuala majoritate, în frunte cu PSD-ul pot să dea Româneie un guvern cu un alt premier.”, a mai spus fostul social-democrat.

Integral pe România LiberăComentarii

Traian dirjan PENTRU CITITOR Idem si cu Admiratul tau-,Plagiatorul mitoman. Numai cei fara caracter fac politica in aceasta nenorocita de tara. Mitomanul taie bugetului D.N.A.- ului. Oare sa-i fie frica?? Hai la AIUD, la GHERLA cu toti HOTII !

11 decembrie 2014 14:30

Kostas Domnule gioana, dumneata ai un fel de inteligenta olteneasca amestecata cu cea macedoneasca a soacratii. Uite ce spunea Cicero inca din antichitate: "caracterul fara inteligenta face mult, inteligenta fara caracter nu face nimic". Du-te si ocupa-te de lubenite.

11 decembrie 2014 9:39

Relu D-le Geoana, este rusinos si incalificabil ceea ce faci ! Pacat pentru trecutul tau la Ambasada din Washington (dar, cine stie ce-ai mai facut si pe acolo, daca asta-ti este caracterul ??!!), pacat pentru prezent si fara indoiala pentru ziua ta de maine ! Eminescu spunea candva ca daca ar fi sa aleaga intre inteligenta si caracter, ar prefera criteriul cel din urma...Si eu, aidoma !

11 decembrie 2014 9:03

cititor Geoana un fripturist. Nici nu miroase pe langa Ponta in privinta capacitatii de organizare, conducere si coordonare a activitatilor. Lupta pentru ciolan e mare. Un profitor, un plangaret, un RATAT, acesta este Geoana.

11 decembrie 2014 7:15

acid Ce se mai revolta neuronii lui Geoana. Cred ca el nu se uita niciodata in oglinda. ii recomand sa solicite o consultare la un specialist Al Ferasa in vedere interpretarii fetei sale personale. Dupa ce va afla ce exprima involuntar fata lui se va lasa de politica.

11 decembrie 2014 6:46

Pute Mihaele dar statul in Prlament si luat bani la greu cum este. Caracterul e mare lucru iar prostanacul la fel .Jenanat pentru un om cu pretentii la presidentie.Se castiga bine din mancatul pe la TV???

11 decembrie 2014 6:08

nae n-ai niciun pic de rusine geoana , de ce-ti vine greu sa recunosti ca , asa cum este , cu greselile sale , ponta este de departe cel mai important lider psd ? este premierul cu cele mai performante rezultate MACROECONOMICE , vor fi transpuse in curand si in viata omului de rand , DE DOI ANI JUMATE ROMANIA NU A SCAZUT IN RATINGUL DE TARA ACORDAT DE ORGANISMELE FINANCIARE ! de ce esti rautacios si nu recunosti ca este mai destept decat voi toti din stafful psd ?

10 decembrie 2014 23:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.