Gigi Becali a fost achitat în dosarul privind sechestrarea de persoane.

Cazul a fost construit de procurori pe furtul maşinii omului de afaceri, în ianuarie. Atunci Becali a declarat că şi-a recuperat maşina în mai puţin de o oră.

Ulterior, patronul Stelei a fost acuzat că i-a reţinut şi sechestrat pe hoţii care i-au furat maşina.


Comentarii

usuncit WSs7B8 , [url=http://vtmqvkbicvuu.com/]vtmqvkbicvuu[/url], [link=http://jxxuvptskgod.com/]jxxuvptskgod[/link], http://agsqilvjxhbw.com/

23 octombrie 2011 18:24

Scout This article achieved exactly what I waetnd it to achieve.

22 octombrie 2011 11:32

Jiji Jijii,rinjitoriuuu.Po sa meri si sa le sugi poala popii,mai nene,ciobanuuu,carte nu va sti,cit porti tu"penis p.u.l.a."aia .E ca si cum bocu natiei s-a nascut la Cluj-Napoca.Bouuu,tot de Rachitele ramane,indiferent cite oua suge,sau cite oua ii da tasu in cap.Adica mai Jiji,po sa te duci la ce Acropole vrei tu,in afara de un mareee bisnitar,smenar,speculator...nu o sa fi recomandat de NATIA ROMANA.Po sa pupi in c.u.r pe cine vrei tu,jegu ramane jeg.

20 octombrie 2011 22:05

meeeee Da,dar ciobanu,indiferent de rasa,religie si sex a fost batut mar de ovrei.Jiji,lasa-neeee,lasa-neeee...si treci acolooo unde ti locu"la muls la besescuuuu",sau la muls....berbecutii din Dobrogea.In rest,se numeste LABAREALA.

20 octombrie 2011 21:59

tepes v legea nu se va aplica niciodata in cazul bogatasilor imputiti , pentru ca ei vor plati mereu atat cit trebuie pentru a scapa de inchisoare !

20 octombrie 2011 15:37

SABIN OIERUL DERBEDEU NECRESCUT CAND O SA FIE PUS LA LOCUL SAU LA STANA ?

20 octombrie 2011 15:27

rico LOCUL ACESTUI VAGABOND ALBANEZ E LA PUSCARIEE CU TOT NEAMUL LUI...O TOT DA CU RELIGIA SA POATA INDUIOSA PROSTIMEA DIN ROMANIA..

20 octombrie 2011 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.