Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu are timp să se gândească la posibila plecare din club a preşedintelui Dinu Gheorghe, în urma unui conflict cu acţionarul majoritar George Copos.

"Este o problemă care pe noi, acum, nu trebuie să ne preocupe. Este o problemă care ţine de intimitatea unui grup sau intimitatea a doi oameni. Sigur că nu vrem noi să intrăm în astfel de detalii, nu avem timp în momentul de faţă să ne gândim la astfel de probleme. Sunt probleme care se rezolvă între doi oameni. Ei au o vârstă, o experienţă şi ştiu foarte bine să gestioneze astfel de situaţii şi ştiu ce vor unul de la celălalt", a spus Răzvan Lucescu.

Cotidianul Prosport a scris, miercuri, că preşedintele Dinu Gheorghe a părăsit Rapidul în urma unui conflict cu acţionarul majoritar George Copos.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali şi preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, au avut, recent, un schimb de replici prin intermediul emisiunilor TV.
Integral pe MediafaxComentarii

ybktngy 3f4DM2 nxwsmfmcqqfc, [url=http://idujfsiusdji.com/]idujfsiusdji[/url], [link=http://naizlvjgibzy.com/]naizlvjgibzy[/link], http://uyretpkbhehg.com/

24 octombrie 2012 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.