Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat, în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, că nu se poate vorbi despre "vinovaţi" în urma excluderilor de astăzi, dar că unii încearcă să speculeze momente de slăbiciune ale partidului.

Nu e vorba despre vinovaţi. Victor Ponta a avut astăzi foarte mult curaj, şi-a asumat un eşec care a aparţinut unei echipe mari. I-am zis să nu şi-l asume singur: "Ai fost un candidat chiar foarte bun. Nu ai făcut greşeli fabuloase, în dezbateri ai fost mai bun. Nu ai cum să îţi depui mandatul şi să îţi asumi singur eşecul." Trebuie analizată fiecare greşeală, cum a fost şi problema cu diaspora. Toţi trebuie să tragă la aceeaşi căruţă. În momentul în care ai critici care ies la televizor şi încep să facă valuri, ai o problemă. Şi aşa se ajunge la excluderi. În momente de înfrângere unii încearcă să profite şi să se dea eroi. Cum zicea astăzi domnul Geoană. M-a executat pe mine în 2006 la 04:00 dimineaţa. Istoria se repetă.

Ştefănescu a explicat şi cearta dintre Ioan Rus şi Ion Iliescu.

"Domnul Rus nu s-a luat de domnul Iliescu. Domnul Rus a spus că în Ardeal şi mai ales în Cluj sună foarte rău să fi asimilat cu a fist comunist. Şi domnul Iliescu i-a spus că trebuie să batem mai mult moneda pe faptul că PSD este un partid care îşi trage seva de pe baricadele decembrie 1989. "Spuneţi mai mult, băieţi, lucrul ăsta. Că printre noi se află şi revoluţionari, urmaşi de eroi martiri, se află dezideratele baricadei". Domnul Rus a fost de acord. Domnul Rus nu este preşedintele organizaţiei PSD Cluj.

Ştefănescu a explicat şi declaraţiile lui Marian Vanghelie, care a acuzat conducerea partidului că pregăteşte execuţia sa de ceva timp.

"Luaţi declaraţiile astea de acum şi luaţi şi declaraţiile domnului Vanghelie din 2005. Sunt la fel."


Comentarii

Ponta a fost foarte curajos? Flocin Putregai Ştefănescu afirmă că şeful lui de partidoi a fost curajos. Dacă silabisim puţin şi aritificial, putem remarca faptul că Ponta a fost poate cu curul jos, de la cur-a-jos. Mai în glumă, mai în serios, băţoşenia liderului bolşevicilor putreziţi a fost un fel de teatru ieftin, a reuşit să-i aburească pe cei 80 de fraieri ca să-l păstreze la şefia PSD, cel puţin încă o leacă până la congresul adunăturilor şi stârpiturilor ălora. Dar degeaba se tot screme Ponta, el va muşca din ţărână, aşa cum a fost trântit şi Geoană în 2009 când a câştigat locul fraierului. Mica diferenţă e că acum fostul candidat la preşedinţie Ponta e premier, iar Geoană era numai un simplu candidat în 2009. Oricum ar fi, Ponta cu curul lui deşelat şi jos, adică curajos, va cădea dar tare de tot pe posteriorul lui la congres, când se va găsi altul hămesit de putere să-l detroneze. Până atunci PSD e în agonie, iar după congres va fi în moarte clinică, să sperâm nu pentru multă vreme, ca apoi să crape odată şi definitiv. Virgulă!

27 noiembrie 2014 23:40

Baricadele din 1989? Mortul încă viu Ilici Iliescu face ham-hamuri cu baricadele din 1989? Hai să fim serioşi! Lozinca asta împuţit de grosolană şi de mincinoasă e formidabilă. În Decembrie 1989, acei revoluţionari de pe baricade, n-au avut nimic în comun cu Iliescu şi cu PSD-ul lui toxic, care PSD e continuatorul defunctului PCR. Dar Iliescu a venit fuguţa la TVR când lucrurile erau gata făcute, dictatorul fugise, apoi l-a pus pe nemernicul ăla de Dan Iosif să însceneze aşa-zisul atac armat al fostelor forţe de securitate, care s-a soldat cu mulţi morţi nevinovaţi, tocmai pentru ca acest nemernic Iliescu să ajungă şeful statului, apoi tot eşalonul secund din fostul PCR s-a aciuit lângă acesta ca să continue să batjocurească ţara asta. Asta e realitatea, pe care o ştiu foarte mulţi, dar a fost deformată şi protejată, pentru că prea mulţi ticăloşi s-au răspândit apoi din FSN în PD-ul lui Petre Roman, apoi de acolo peste tot, iar exemplele sunt destule, Meleşcanu, Băsescu şi o turmă de ofiţeri cu grade mari din fosta Securitate sau serviciile de informaţii sau contrainformaţii ceauşiste, ca să nu enumăr decât câţiva. Degeaba se tot screme hoitul Ilici Iliescu, acum ar cam fi timpul ca acest partid de împuţituri să fie forţat să moară odată pentru totdeauna.

27 noiembrie 2014 22:28

psd Si asa sunteti pe cale de disparitie voi cu tot cu partidul vostru comunist..

27 noiembrie 2014 22:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.