Un scandal amoros uriaş ţine prima pagină a presei internaţionale, după apariţia unei cărţi de-a dreptul scandaloase pline de picanterii de la curte. Juan Carlos a părsit patul conjugal acum 35 de ani, iar aventurile lui nici nu mai pot fi numărate.

"Singurătatea unei Regine" este cartea care scote la iveală secretele amoroase ale Regelui Juan Carlos, despre care se scrie că e un "seducător de profesie" care nu şi-a mai făcut datoria de soţ faţă de regina Sofia de 35 de ani!

Un anume episod descris în carte face vâlvă uriaşă: este vorba despre momentul în care Juan Carlos, acum în vârstă de 74 de ani, ar fi încercat să o seducă pe prinţesa Diana într-o vacanţă petrecută împreună cu aceasta, dar şi cu prinţul Charles. Se întâmpla la Mallorca, în 1980. În carte se vorbeşte inclusiv despre "atingerea complet necunvenită" a prinţesei Diana de către Regele Spaniei.

De altfel, în 1987, în timpul vizitei pe care Charles şi Diana au făcut-o la Madrid, presa l-a suprins pe Regele Juan Carlos în momentul în care o săruta pe prinţesă, iar aceasta părea complet stânjenită.

Iar asta încă nu e tot: autoarea cărţii mai spune că regele Juan Carlos a avut o aventură şi cu celebra actriţă Sara Montiel.

Concluzia autoarei cărţii e categorică: "Rolul Sofiei este foarte trist, iar regina e cea mai singur[ femeie din Spania, spune Pilar Eyre.

Integral pe LibertateaComentarii

Lucian Pentru actrita SARITA MONTIEL , este de inteles si chiar de..... iertat, cä a fäcut o pasiune. ! Sofia, este o " acriturä "....se vede de la o postä. Cäsätoria lor a fost fäcutä din interese diverse .

23 ianuarie 2012 14:29

Ioan B. De unde stie autoarea atatea detalii intime ale regalitatii?

23 ianuarie 2012 14:08

Papa Foarte important pentru autoare (în singuratatea ei mizerabila) e sa câstige in urma popularizarii brosurii pe care a comis-o (incl. prin articole penibile precum cel de fata) ceva mai multi gologani decât cei pe care va trebui sa-i plateasca sub forma de daune în urma proceselor de calomnie pe care urmeaza sa le piarda, nu-i asa?

23 ianuarie 2012 13:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.