Președintele ales, Klaus Iohannis, va discuta, la Chișinău, cu șeful Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, și va avea o întâlnire neoficială cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofte, conform Mediafax.

Departamentul de comunicare al PNL a anunţat, printr-un comunicat, vizita pe care Klaus Iohannis, președinte ales al României, o va face, vineri, la Chișinău.

"Domnul Președinte Klaus Iohannis va avea discuții oficiale cu Președintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, domnul Vlad Filat, și o întâlnire neoficială cu domnul Nicolae Timofte, Președintele Republicii Moldova. De asemenea, domnul Președinte Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanții mass-media din Republica Moldova", menţionează sursa citată.

Klaus Iohannis va fi însoțit în această vizită de președintele PNL Vasile Blaga și de prim-vicepreședinte PNL Mihai-Răzvan Ungureanu.

Surse oficiale au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că președintele ales, Klaus Iohannis, va face o vizită la Chișinău la finalul acestei săptămâni și o altă vizită în Statele Unite ale Americii, înainte de depunerea jurământului în plenul Parlamentului și exercitarea efectivă a mandatului.

Integral pe România LiberăComentarii

Dorin Iohannis isi pierde timpul degeaba cu vizita in Moldova . Moldovenii sunt tot timpul beti , e o natiune de puturosi inapoiati , lenesi , care lucreaza doar 2 zile jumate pe saptamana , respectiv martea , miercurea si joia pana la pranz . Luni nu merg la serviciu ca inca nu-s treziti din betie , iar joia la pranz deja se pregatesc pentru urmatoare betie de weekend prelungit .

26 noiembrie 2014 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.