Jurnalistul Rareş Bogdan a publicat duminică, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.


Nota de plată este însoţită de un text semnat de către un român din Dubai, Amon Mircea, pe care jurnalistul de la Realitatea TV l-a redat.

"Aşa cum era de aşteptat, tovarăşul Ponta, copleşit de o durere lăuntrică ce se reflecta într un mod evident în părţile moi şi sensibile ale corpului, s-a retras într-o scurtă vacanţă ca să mediteze întru suferinţa amărâţilor păcăliţi cu un litru de ulei şi un kilogram de zahăr şi evident ca sa fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putinţă, afacerea România. Doar că, surpriză, tovarăşul cu pricina îşi relaxează psihicul şifonat în cel mai luxos şi exclusivist club din Dubai, Cavalli club...(ieri in cel mai exclusivist Club din AbuDhabi, "One" iar astăzi in cel mai exclusivist Club din Dubai). Mâine? Din păcate nu am apucat să-i transmit ceea ce am dorit dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de românii ce l-au recunoscut şi a primit câteva mesaje elegante şi elocvente...diaspora asta", semnează Amon Mircea.
Integral pe AdevărulComentarii

Telespectator Acest pseudo jurnalist, care are un fel de diploma de St. Gheorghiu, este de fapt un mercenar ordinar impins la inaintare de datornicii patroni C. Gusa si Maricel Pacuraru, pe care-i linguseste in direct, chiar daca unul se afla deja in detentie iar celalat ne apare telefonic. Este vorba de fapt de un extremist, care emana ura si separatism pe regiuni istorice, facand adevarate crize de isterie in direct, de fapt un teatru ieftin si patriotard. Nici un jurnalist cu bun simt nu l-a mai suportat, nici Andreea Cretulescu, nici Silviu Manastire, nici Felix Rake nici Nistorescu, Dinescu sau „maestrul” Cristoiu si nici producatorii si operatorii tehnici. Chiar ma intreb cat il vor mai suporta Laura Chiriac, Costi Rogozanu, Ion M. Ionita (vesnic enervat de acel basisit - Cautis) si chiar mai putin cunoscutul Marincea (desi cu sanse mai mici pentru un alt loc de munca), care toti par jenati de agresivitatea si josnicia atacurilor si lipsa fatisa de obiectivitate a „sefului”. Acum vad ca isi aroga victoria lui Iohannis, laudandu-se ca doar el si Hurezeanu, l-au sustinut. Lauda de sine nu prea miroase a bine, chiar daca isi trimite singur cosulete de multumire, cu orhidee „de la admiratori”, pe care le si evoca live. De fapt, un complexat care cerseste audienta si rating, plangand in direct si nerecunoscand cotatiile Kantar Media si amenzile CNA pe care le-a atacat in instanta. De fapt, singurul avantaj al acestui post comercial de reclame enervante si intrerupte „la fix” de scurte stiri, este faptul ca neavand finantare pentru un post de radio adevarat, isi folosesc licenta transmitand Realitatea TV, audio pentru toti soferii blocati in trafic si care nu au alta alternativa pe FM.

24 noiembrie 2014 18:06

ade Asa si ?? stiam ca ponta nu e vreun sarac.. Jurnalistul Rareş Bogdan merge cumva la manastiri si nu cheltuieste nimic????.

24 noiembrie 2014 15:05

gica,contra Lingeti ,lingeti la Ponta ca asa v-a invatat sistemul PSD-ist care in curind va va oferi alt dos de lins intrucit Ponta va demisiona Mari prosti mai sunteti

24 noiembrie 2014 14:28

Popovici Alexandru Sunt nascut ceva mai demult si am vazut si patit multe.In perioada din 940-947 ,inca mai era un sistem aproape cu cel de acuma.Si atunci erau oameni care urau si propagau ura,rezultat ? dezbinare societatii.Avenit epoca urii de clasa,stim rezultatele.Este dureros ca acum un ziarist ca cel din articol ,propaga atata ura care divizeaza societatea.Ma intreb daca in Romania anului 2014 se mai tolereaza asemenea atitudini si pana cand?

24 noiembrie 2014 10:09

Pare-se ca suntem in mare pericol! Vad ca mai nou ne traim viata pe "retele de socializare" in loc sa traim o viata reala...

24 noiembrie 2014 8:45

Mai fratilor, pai nu ne-am invatat minte?! Continuam cu acelasi circ ieftin? Ne intereseaza mai mult ce-a nimicuri a mai facut vecinul in loc sa ne apucam de treaba? Nu ne-am saturat de talk-show-uri sterile, de circ ieftin unde ni se perinda niste pseudo-analisti? Bine ar fi sa ne dezbaram de balcanismele astea odata si odata... Lasati-l pe Ponta cu cluburile lui, cat atat i-a mai ramas si hai sa ne vedem de treaba!...

24 noiembrie 2014 8:44

@plagiatorul socialist Fha Eleno, bai Tanasa, Rares NU E PREMIER! Si nu ia SPAGA pe fata de la un afacerist - ca doar nu credeti ca Mitomanul isi plateste din salariul lui de bugetar? Consumatai intr-o seara acopera INTEGUL LUI SALARIU! Ce va da in schimb lui Guitza? E de necrezut cu timpiutii astia isi apara idolul comunist "de caviar" atunci cind chiar manuinca icre negre cu polonicul! Apropos, se pare ca daciana (si copiii?) este la Viena. Cum ramine atunci cu declaratia ca isi ia vacanta "sa stea cu familia"? In campanie dadea bine "familistu", nu-i asa? Johannis si-a petrecut victoria "in familie", cu citiva prieteni, cu bucate pregatitie de Prima Doamna! Un prost, veti zice. Sa nu poata gasi si el niste "investitori" sa-l plimbe prin Fubai...

24 noiembrie 2014 7:53

elena Vreau sa vad si toate notele de plata ale acestui specimen numit Rares Bogdan cand se duce in concediu cu familia!! Nu cred ca vor fi de cativa lei sau dolari!!

24 noiembrie 2014 7:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.