După 10 zile de proteste în stradă ale românilor în care Casa Regală nu a exprimat niciun punct oficial de vedere, ieri a apărut primul comunicat de presă al Biroului de presă al instituţiei. În document, Familia Regală transmite că urmăreşte cu profundă îngrijorare evenimentele, că este alături „sufleteşte" de protestatari şi şfichiuieşte de câteva ori întreaga clasă politică.

Mesajul de ieri nu este chiar primul semn al instituţiei legat de evenimentele de stradă. Sâmbătă, pe blogul Principelui Radu de România a apărut o ciudată opinie anonimă, semnată „M.P. (manifestant paşnic)".


Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Enoiu Creola Sint nascuta in epoca cravatelor de pionier,dar cred ca singura solutie pentru Romania este reintoarcerea la monarhie.Si stiti de ce?Pentru ca orice presedinte va fi ales,acesta este sustinut de un partid politic si va avea ,,datorii'' fata de partidul respectiv.Monarhia ne asigura o stabilitate si neutralitatea regelui ne asigura o guvernare eficienta.Si apoi de ce din 5 in 5 ani sa votam un preseninte dator?Votam din 4 in 4 ani pentru locale si parlamentare.Lupta pentru putere va fi doar pe plan local.

23 ianuarie 2012 16:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.