Europarlamentarul UDMR, Sogor Csaba, l-a reclamat pe eurodeputatul PSD Ioan Enciu la preşedintele Parlamentului European (PE), după ce social-democratul i-a cerut să vorbească româneşte.

Incidentul s-ar fi produs în timpul audierii unor miniştri ungari responsabili cu domeniile Administraţie Publică şi Justiţie, respectiv Interne, care au raportat despre activitatea preşedinţiei ungare a Uniunii Europene.

Europarlamentarul Sogor Csaba s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost prima dată când dreptul de a folosi limba maghiară nu este respectat.


Comentarii

gbrl kkmas in ei de unguri. Bai SOGOR, reprezinti Romania. In acea comisie, probabil pe anumite criterii, a fost ales un roman. Cum drq il intrebi pe ala in ungureste? Ii crea un avantaj fara discutie. Ungurii astia sunt inculti total. Veniti de pe meleaguri mongole, degeaba ne chinuim cu ei. Parca sunt mai rai ca tiganii. Nu se cizeleaza si ei fara scrupule

31 ianuarie 2015 20:47

roman AICI ""E ""ROMANIA""!!!! CINE ""NU VREA SA VORBEASCA ROMANESTE

2 aprilie 2013 14:39

roman AICI ""E ""ROMANIA""!!!! CINE ""NU VREA SA VORBEASCA ROMANESTE

2 aprilie 2013 14:39

DESTEAPTATE ROMANE HALAL EUROPARLAMENTARI ROMANI DE ETNIE MAGHIARA !!!!!! CUM E DOMNULE PRESEDINTE AL TUTUROR ROMANILOR !!!!???????!!!!! POATE VREI SA CANDIDEZI SI IN UNGARIA DOMNULE BASESCU ?!? DIN ACEASTA CAUZA I-AI TINUT LA PIEPT PE BOZGORI, NU? TREBUIE ODATA SI ODATA PUS PICIORUL IN PRAG CU NEMULTUMITII ASTIA DE BOZGORI, CA PREA ISI BAT JOC DE NOI ROMANII, CURVELE DRACULUI. NOI NU AVEM NICI 10% DIN DREPTURILE CARE LE AU EI IN UNGARIA, SERBI, BASARABIA, BUCOVINA????? DE CE DOMNULE PRESEDINTE ??? ITI SPUN EU : PTR. CA NE-AI VANDUT JEGULE ! LA PUSCARIE CU TOTI TRADATORII SI VANZATORII DE TARA !!!!

21 februarie 2012 14:24

Vasile Braileanu In SUA, refuzul unui cetatean american de a vorbi limba engleza se pedepseste cu 6 luni de inchisoare. In SUA sunt toate natiile lumii... dar, toti sunt cetateni americani.

15 noiembrie 2011 18:28

NR DACA-I DAI NAS LU IVAN SE URCA PE DIVAN. UNGURII NU VOR SA VORBEASCA ROMANESTE DAR STIU PERFECT LIMBA ROMANA, MAI ALES CEI CARE AU IN JUR DE 50 ANI ACUM ASA CA.......SA-I MANANCE DE KAKAT TOTI CARE I-AU LUAT CA ALIATI LA GUVERNARE DAR MAI ALES PDL-UL.

12 noiembrie 2011 5:18

Prodan Nicolae In Franta nu exista "bazaconii" zise partide sau uniuni altfel decat FRANCEZE. Ce inseamna ungurisme in Romania, nimic altceva decat sa vorbeasca in limba "materna" decat acasa la ei, in Ungaria, stat vecin la N-V statului roman. Deci acasa cu voi ca si asa nu va primesc cu voie buna, ungurii din Ungaria.

2 noiembrie 2011 15:27

barna tanczos-SUNT JAVRA si prost ca sunt bozgor ordinar IN ROMANIA sa se vorbeasca romaneste!!!!in ungaria -maghiara !!!!CE IN SUA se vorbeste spaniola ?DACVA LA UNGURI NU LE CONVINE SA PLECE !!!!daca mai comenteza II vom ajuta noi sa plece !!!!UDMR partid de HOTI dar STITI CAT sunt BOZGORI de PROSTI?si ele curve !!!!~o specie de javre !!!!

2 noiembrie 2011 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.