Bine v-am regasit! Azi voi face, pentru inceput, un scurt rememeber legat de Ion Iliescu si o intamplare care s-a consumat in urma cu 19 ani, la Constanta. Ea a ramas bine fixata in mentalul colectiv si a facut istorie. A readus-o in actualitate ZIUA DE CONSTANTA care titra, cu vreo doua luni in urma, chiar in ziua in care se implineau 19 ani de la celebra intamplare din după amiaza zilei de 15 august 1992 : “ Au trecut 19 ani de când Ion Iliescu i s-a adresat ziaristului Paul Pârvu cu: "Măi animalule !"

Preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu, puncta sursa citata, a venit într-o vizită la Constanţa unde a participat la Ziua Marinei, după care a avut o întâlnire cu prefectul Dragoş Chilea. În faţa sediului instituţiei a avut loc şi celebra întâlnire dintre Ion Iliescu şi Paul Pârvu, pe atunci jurnalist la cotidianul Telegraf, caruia Iliescu i-a adresat celebrul apleativ :”Mai animalule!” fiindca Parvu i-a strigat, in mod repetat :"Iliescu pentru noi, este Ceauşescu doi!".
Ce a urmat ştie, mai mult sau mai puţin, toată lumea. Dar cel mai bine este să ne amintim ce s-a întâmplat chiar din relatarea ziaristului Paul Pârvu care a povestit episodul din august, 1992,, în cadrul interviului on line acordat sursei citate:
“Am căutat-o cu lumânarea, pentru că pentru noi, Iliescu era ceea ce zbieram noi în Piaţa Universităţii - "Iliescu pentru noi, este Ceauşescu doi". Pentru mine, el a rămas aşa, pentru foştii mei colegi, nu. Întâmplarea în sine nu a fost deci chiar o întâmplare, nu l-am provocat pe preşedinte, deşi mi s-a tot sugerat în cele trei ore cât l-am aşteptat în faţa Prefecturii pe 15 august 1992. Pur şi simplu nu am putut să mă abţin să nu-i arăt cât de mult apreciam faptul că ne fereşte de o prea bruscă trecere în normalitate. Nu mă aşteptam ca să fie atât de impresionat de insistenţa mea, încât să mă trezesc cu el de gât, până în momentul în care a constatat că din buzunar tocmai îmi cădea o legitimaţie mare, galbenă pe care scria presa.”

Asa a aparut celebra zicere “ Mai animalule! ” care iata, aflam din media, se intoarce azi, dupa 19 ani, ca un bumernag, impotriva lui Ion Iliescu.

Astfel, ROMANIA LIBERA  tireaza : “ Iliescu, admonestat la Iaşi de şeful unui ONG, care i s-a adresat cu: "Măi, animalule! " si relateaza ca
preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a fost admonestat la Iaşi de către preşedintele organizaţiei non-guvernamentale FAPTA, Sorin Bălănescu, care i-a spus "Măi, animalule!", la ieşirea din clădirea in care fostul şef al statului tocmai îşi lansase o carte.
Marţi după-amiază, precizeaza sursa citata, la ieşirea din clădirea Muzeului Unirii din Iaşi, Ion Iliescu a fost admonestat de şeful organizaţiei FAPTA din Iaşi, Sorin Bălănescu, acesta strigând către fostul şef al statului "Măi, animalule!".
Bălănescu, alături de un prieten, l-a aşteptat pe Ion Iliescu la poarta Muzeului Unirii, unde fostul şef al statului şi-a lansat volumul "Fragmente de viaţă şi istorie trăită".

“Liderul unui ONG ieşean l-a apelat, marţi, pe Iliescu, cu remarca "Măi, animalule!" titreaza si ADEVARUL care consemneaza ca Iliescu, care se afla in vizita la Iaşi, tocmai îşi lansase cartea "Fragmente de viaţă şi istorie trăită". La ieşirea din clădirea Muzeului Unirii din Iaşi, a fost aşteptat la poartă de şeful organizaţiei FAPTA din Iaşi, Sorin Bălănescu, care a strigat către fostul şef al statului "Măi, animalule!".
Ion Iliescu n-a avut nicio reacţie, urcând rapid în maşină, alături de liderul local al PSD, Gheorghe Nichita.

"A venit la mine şeful Poliţiei Locale şi m-a întrebat ce caut în locul respectiv. Eu i-am răspuns, întrebându-l ce caută Iliescu la Iaşi", a spus Bălănescu.
"Am strigat «Măi, animalule!», replică pe care, la un moment dat, când era preşedinte, a folosit-o şi Iliescu. Consider că Iliescu a îngropat România 20 de ani, la fel cum primarul Nichita a distrus oraşul şi l-a îngropat în datorii", a spus Bălănescu.
Ion Iliescu i s-a adresat în 1993, unui jurnalist din Constanţa, cu apelativul "Mai, animalule!".

Balanescu, citat si de REALITATEA a precizat că nu a fost amendat de către poliţiştii locali, prezenţi la faţa locului.
În luna iulie a acestui an, mai precizeaza sursa citata, preşedintele FAPTA Iaşi, Sorin Bălănescu, a fost amendat de către poliţişti, fiind acuzat că a provocat scandal în faţa unui centru de cartier al primăriei, unde Gheorghe Nichita urma să ţină audienţe.
El a împărţit atunci pliante cu conţinut critic la adresa primarului Nichita, spunându-le poliţiştilor că va părăsi zona doar după ce va termina de distribuit pliantele. Ulterior, el a fost preluat de poliţiştii, urcat cu forţa în duba Poliţiei, fiind amendat pentru tulburarea liniştii publice.

Un incident similar, in care Ion Iliescu a fost admonestat intr-un loc public, s-a petrecut in vara anului trecut cand, asa cum consemna MEDIAFAX , evenimentul de lansare a cărţii lui Ion Iliescu de la Bookfest a fost perturbat de mai multi tineri reprezentând grupul "Noii Golani", care au afişat mesaje împotriva fostului presedinte al Romaniei.
În debutul evenimentului organizat la Romexpo pentru lansarea cărţii lui Ion Iliescu "După 20 de ani. 1989", în spaţiul rezervat acestei manifestări au fost prezenţi trei tineri care au arborat afişe contra fostului preşedinte, spunea sursa citata.
Cei trei tineri, liderul grupării "Noii golani" şi alţi doi membri, au afişat coli A4 pe care era scris: "Ion Iliescu căutat pentru furtul Revoluţiei din 1989".

Ofiţerii SPP care asigurau paza fostului preşedinte au îndepărtat foile, iar forţele de ordine de la Romexpo i-au scos pe tineri afară, unul dintre ei, legitimat ulterior ca George Simion, fiind îndepărtat cu forţa.

Afişul arătat de cei trei tineri, alb-negru, îl înfăţişează pe Ion Iliescu, deasupra portretului fiind scris: "Căutat pentru furtul Revoluţiei din 1989, chemarea minerilor în iunie '90, instigare la violenţă împotriva studenţilor anticomunişti, ascunderea adevărului despre mineriade".

Pe afiş , spunea sursa citata, mai scria că organizatori ai unui marş intitulat "Măi, animalule", ce a avut loc duminică, 13 iunie, 2010, la ora 12.00, pe traseul Intercontinental - Piaţa Romană - casa lui Ion Iliescu sunt Asociaţia 21 Decembrie şi Grupul de acţiune Noii Golani.
"Te aşteptăm la marş, măi, animalule", mai era scris pe afiş.
Când tinerii au arborat mesajele, Ion Iliescu i-a acuzat de huliganism şi le-a solicitat să părăsească spaţiul în care avea loc evenimentul.
Unul dintre tineri, legitimat ulterior ca fiind George Simion, i-a reproşat lui Ion Iliescu că nu trebuie să lanseze cărţi despre istoria comunismului în România, el fiind scos cu forţa de către oamenii de ordine ai complexului Romexpo.
Tânărul i-a acuzat pe jandarmi şi pe oamenii de ordine, după ce a fost scos afară, că îl apără pe "criminalul Iliescu".

După ce reprezentanţii grupului de acţiune Noii Golani au fost evacuaţi din incinta în care avea loc lansarea cărţii lui Ion Iliescu, acestora nu li s-a mai permis accesul, ei fiind chestionaţi şi legitimaţi de către jandarmi.
George Simion a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, că atât el, cât şi alţi doi din cei cinci colegi cu care a venit la Romexpo au fost urcaţi într-o dubă a Jandarmeriei Capitalei şi duşi la Secţia 2 Poliţie.El a precizat că jandarmii nu le-au explicat de ce sunt duşi la sectir şi nici nu le-au spus în ce mod vor fi sancţionaţi.
"Am fost luaţi şi suntem duşi la Poliţie, deşi avem buletinele la noi. Nu ne putem explica de ce se întâmplă acest lucru. Eu personal consier că este un abuz", a mai spus George Simion.

Eu pun punct aici si pana maine, numai bine va doresc!


Comentarii

roman Mai bine ii spunea CRIMINALULE!!! Dupa ce au murit atatia la ""MINERIADA ""din cauza lui,si dupa ce la omorat pe CEAUSESCU!!,care era de mii de ori mai destept si bun fata de asa un tradator ca ILIESCU.

20 octombrie 2016 22:56

UN ROMAN MAHNIT CE INFANTIL POATE FI UNUL CA RAZVAN . NICI NU MA MIR CA NE GUVERNEAZA CIUMA PORTOCALIE SI UN PERSONAJ CA BASESCU. DACA ASA VEDEM LUCRURILE EU N-AM DECAT SA PLEC DIN TARA ASTA CARE SE NUMESTE ROMANIA. PA LA RECVEDERE SI SA-L PUPATI INC..U..R. PE BASESCU SI PE TOTI PDL-ISTII

21 octombrie 2011 4:59

LUI INA Iliescu era presedinte si pentru ca nimic nu se facea impotriva mineriadei ,care de altfel a tinut trei zile ,e clar ca e vinovat si liber.Ori asta nu e normal. Asta e o nedreptate facuta neamului romanesc si reflecta faptul ca sistemul nostru judiciar incurajeaza monstrii.Pentru ca iliescu e un monstru ! E foarte grav ca exista persoane care sustin fosti membrii ai cc al pcr.Ori tu care te-ai semnat INA faci parte din acele persoane.Esti si tu un monstru ,un grav parazit social,asmutit impotriva societatii umane.Daca nu esti cumva iliescu in persoana esti un fel de iliescu,acest excrement al speciei umane .Multi dusmani si aprigi mai are umanitatea.Specia umana e in pericol de disparitie datorita voua!!! Nu m-ar mira sa dispara.Dar cel putin veti dispare si voi odata cu ea.Voi sunteti cancerul speciei umane.Dar si parazitul care isi omoara victima.Nu va mai suportam!!! Din punctul meu de vedere tu nu poti fii decat un obiect viu ,nici vorba de fiinta umana !!! Esti un fel de "zombi" care trebuie sa dispara ca altfel dispare viata in sine.Mama ta cand te-a facut a gresit gaura in mod sigur.Sau tatal tau... Nu cred in extraterestrii dar can vad ca exista si ca tine nu mai pot sa cred in specia umana,in adevaratul sens al cuvantului uman.Stiu ! Putin iti pasa si aisa razi de mine cu bucurie in "suflet" .In "sufletul" tau marsav care face razboi speciei umane.Fie ca suferinta sa te usuce si pe toti cei ca tine care apara criminalii si propovaduiesc prin aceasta crima si injustitia care sunt cancerul speciei umane .De cancer sa dea domnul sa muriti!!!!

21 octombrie 2011 4:02

razvan bine ca ii imputati lui basescu si cei ce cu greu guverneaza azi, in fata populismelor inventate de iliescu. bine ca va taie astia de acum din toate pomenile lansate de regimurile iliescu. ai draq ca nu va mai saturati de pomeni!!

20 octombrie 2011 11:51

cosma racoare Iliescu trebuia sa accepte - Punctul 8 de la Timisoara . A creat in 10 ani de zile un teren infectat - din care au crescut monstrii de astazi !!!! Cetot ii dati cu " portocalii " si alte culori . Toti au fost in FSN . Toti au fost informatori sau activistii , acum odraslele lor le duc mai departe "opera" -jaful - inceput in epoca iliesciana . TOTI trebuie schimbati - de la Basescu pana la Ponta .

20 octombrie 2011 9:52

Ina Iliescu are pacatele sale dar nu i se poate imputa tot ce este rau azi. Mineriadele au fost organizate de altii(care conduc azi..) tocmai pentru ca Iliescu sa fie compromis si sa aibe o piatra legata de destinul politic.Amintiti-va ce activa era soc civila si ..opozitia pe atunci !! Ce mitinguri uriase!! De ce azi ,cand situatia e ....grava nimeni nu mai face nimic? De ce Blandiana e activata numai pe zona "portocalie"? De ce opozitia nu poate organiza mitinguri?? Deci sunt multe mistere legate de politica noastra! Iliescu are si el mult bube-n cap dar ...e cazul sa le vedem pe ale celor de azi.

20 octombrie 2011 9:40

cosma racoare Cosma Racoare are dreptate - cine uita nu merita, iar vocabularul folosit impotriva unui criminal care sustine cu vehementa si acum ca a fost "revolutie" - este foarte adecvat !!!! Bosorogul asta comunist trebuia sa scrie o carte cu adevarul despre Lovitura de Stat din 1989. Dar fiind un comunist inrait nici acum nu are frica de Dumnezeu !!!

20 octombrie 2011 8:50

Mitica Se pare ca operatiunea alba ca zapada a inceput!!! Cel mai minunat cabinet este sustinut si de Intactul lui Felix Motanul de frica agentului electoral pro basescu : JUSTITIA, care se va grabi pana la alegeri sa faca ce nu a reusit nici opozitia , adica sa inchida gura celor ce exprima nemultumirile populare Halal democratie.

20 octombrie 2011 1:51

un alergator Ce va tot doare capul de iliescu? helmuth Kol a primit oua in cap si Constantinescu cerneala in obraz. Ce va mai tot excitati atata ca Iliescu a fost huiduit. Spuneti de Basecu cum a fost huiduit ca el este acum la putere. Legati-va de cei care ne guverneaza acum nu de opozirie.Mai lasa-ti Opzitia in pace, eu stiu ca presa critica puterea,de aceea i se spune cainele de paza al democratiei, dar vad ca voi laudati puterea si criticati opozitia cred ca sunteti pe invers. sa-l pupi mai departe in c/.,u,,r pe Base si putetrea .

20 octombrie 2011 0:53

LUI VASILE De unde nu e nici dumnezeu nu cere... Citeste numai ce a scris : Un Revolutionar Adevarat,Vlad Tepes,Stefan,Cosma Racoare,Davidescu si altii.Nu toti cei care posteaza comentarii au cei sapte ani de acasa.

19 octombrie 2011 22:47

Vlad tepes Va rog frumos sa nu-l mai faceti "animal" pe talharasul ion iliescu !!!!! Nu va e rusine sa insultati animalele?!!! Ce aveti cu ele? Si ca sa nu uit iata biografia celui care poate grav insulta animalele daca e tratat ca atare: fost membru al principalei scule a dictaturii ceausiste,unealta de baza a lui ceausescu insusi ,comitetul central al partidului comunist roman(de trista amintire) Comitet ai carui membrii s-au intitulat tovarasi si ei erau niste talhari! De unde si denumirea de talharasi .Talh , inceputul de la talhari si arasi sfarsitul de la tovarasi ( tovarasi de talharie,deci talharasi) Am uitat sa precizez studiile,adica e talharas cu diploma de academie comunista!!! Dar nu avea proba practica de tip stalinian data,asa ca a trecut la fapte, dupa ce l-a vazut executat pe predecesor si i-a luat locul.Continuarea o stiti cu totii... Daca nu, va reamintesc: timorarea natiuni romane cu mineriade ca sa amplifice efectul sindromului de la Stockholm,deja existent in masa la natiunea romana de pe timpul dictaturii. Reusita a fost maxima si victimele si-au demonstrat iubirea de calau la alegerile care au urmat... O cariera stralucitoare de calau comunist si grav autoparazit al speciei umane... Si mai multe nici nu meritati sa stiti,sclavilor!!! :)))

19 octombrie 2011 22:31

Vasile CHIAR NU CITITI CE ATI SCRIS? MAI MARE RUSINEA,INDIFERENT DE CINE SCRIETI. CE POT EU INVATA DE LA VOI. NICI IN CORTURI NU SE VORBESTE ASA. SE VEDE CIVILIZATIA NOASTRA SI MAI AVEM TUPEUL SA SPUNEM CA SUNTEM TARA CIVILIZATA. O FACETI DE RASUL LUMI,NOROC CA NU NE CUNOSC LIMBA.

19 octombrie 2011 22:04

un revolutionar adevarat Cine a scris "mein kampf" ? Ion iliescu?A nu ? Hitler? Ma scuzati de confuzie... El, iliescul era presedintele care pe vremea unei actiuni vadit fasciste,(o multime furioasa , imbracata in uniforme cu caschete pe cap si bate in mana,violenta si care a omorat pe cine a vrut) care a tinut trei zile,timp in care in mod oficial nu s-a luat nici o masura de catre oficialitati ,impotriva... Adica Romaniei i s-a facut un razboi tipic fascist si ion iliescu ,presedintele tarii nu a intervenit impotriva cu nimic.Aceasta neinterventie este condamnabila ,penala si nu are nevoie de probe la dosar ,pentru ca oficial nu a existat nici o masura luata impotriva minerilor.Dar sistemul judiciar din romania esta capturat si nu are voie sa-l condamne pe iliescu ion.Asta e singura onoare a sistemului judiciar roman!!!!

19 octombrie 2011 21:58

adrian areziaristul pirvu era salariat la ziarul unei mari javre radu mazare.atunci a latrat contra luyi ilescu cum latra contra lui basescu/consumator notoriu de cocaina si alte substante/prieten cu interlopii notorii ai constantei care l-au facut prim ar/fiu de activist pcr/cu legaturi notorii in nomenclatura comunista /nasul familiei mazare fostul grande comunist abagiu/acum un limbist care illinge pe cel mai notoriu criminal al neamului romanesc/iliescu si mazare doua scursuri cu loc la jilava.leprelor/

19 octombrie 2011 20:36

adrian areziaristul pirvu era salariat la ziarul unei mari javre radu mazare.atunci a latrat contra luyi ilescu cum latra contra lui basescu/consumator notoriu de cocaina si alte substante/prieten cu interlopii notorii ai constantei care l-au facut prim ar/fiu de activist pcr/cu legaturi notorii in nomenclatura comunista /nasul familiei mazare fostul grande comunist abagiu/acum un limbist care illinge pe cel mai notoriu criminal al neamului romanesc/iliescu si mazare doua scursuri cu loc la jilava.leprelor/

19 octombrie 2011 20:36

sictir ASTA DA PUPINCURIST INFLACARAT -oara-si grivei din lant este mai destept ca tine,la tine bate vantul a pustie rau tare,esti dus cu pluta bai PUPINCURIST usl-ist

19 octombrie 2011 20:34

pupinbase Rog autoarea articolului sa detalieze, asa cum numai dumneaei stie, raul facut tzarii de burebista, apoi, cu acelasi aplomb, sa ne explice cat de rai au fost decebal, voievozii, domnitorii etc.Prin contrast, sa aflam de la d-na petrascu facerile de bine sub conducerea excelentei sale, presedintele Romaniei, dl TRAIAN BASESCU si, mai ales, de ce trebuie sa votam pdl si in 2012 si in vecii vecilor

19 octombrie 2011 20:30

Oara Revolutia si tara ne-a fost furata de Biserica, de Basescu si de Gasca lui - PDL .

19 octombrie 2011 19:16

Oara Revolutia din 1989 a fos furata de Biserica , de Basescu si de Gasca lui -PDL.

19 octombrie 2011 19:12

Reticentul Eu zic sa patrundeti mai adanc in istorie pentru justificarea dezastrului complet din prezent doamna Petrascu, sunt convins ca, desi e sfasietoare dilema veche, veti gasi o vina substantiala si regelui Mihai (in general, tuturor fostilor conducatori ai tarii, mai putin desigur Basescu). Ca tot se apropie ziua regelui si se poarta la dvs, puternicii zilei si aprigii lor sustinatori. Sunt curios ce va anima, dar nu vreau neaparat un raspuns, pot sa si presupun, fara greseala cred. Recunosc ca ati incercat, dar n-ati reusit. Mai incercati (cu regele) si reveniti maine.

19 octombrie 2011 18:16

CORNELIU Cu ajutorul acestor FLUIERASI SI LIPITORI DE AFISE au ajuns la putere PORTOCALELE MECANICE NULE. Din pacate pentru ei , au primii maziliti de IDOLII LOR.

19 octombrie 2011 17:36

Constantin Cezar Din graiul lor cu-ndemnuri pentru vite, Eu am ales cuvinte potrivite.... Zicea Arghezi in Testament S-ar putea spune ca Basescu este urmarea fireasca a lui Iliescu asa cum Fidel Castro a fost urmasul lui Batista. S-ar putea spune ca toti ne-au tras inapoi (ai nostri presedinti bineinteles). Adevarul este ca noi romanii ne tragem singuri inapoi. In loc sa facem ceva, sa ne trezim, sa fim uniti, ne lamentam mioritic: ,,Si la nunta mea a cazut o stea..." sau folosim acelasi grai cu-ndemnuri pentru vite si nici de cum CUVINTE POTRIVITE Oare chiar fiecare popor are conducatorii pe care si-i merita?

19 octombrie 2011 17:34

NEUTR ONU ilie-scule,cand vei lansa "cartea junglei"comuniste,cu tine CUCUVEAUA NEAGRA a idealurilor revolutiei din89'.Ai sictir MAI ANIMALULE cu mazgalelile tale srise cu sangele celor care din cauza taau murit sau au fost mutilati la ordinul tau la revolutie sau la mineriade.HUO JAVRA KAGHEBISTA!!

19 octombrie 2011 16:52

molda Vedeti daca ilici nu va da una kila zahar . una kila ulei . si un pui mort . il injurati , eiiiiiiiiiiiiiii vb e cu Mazare sa candideze la Iasi , primiti toate ingredientele de mai sus , unde a-ti vazut moldoveni de dreapta ???????????? glumai gluma , stiam ca moldovenii sunt comunisti pana in mduva ...............

19 octombrie 2011 16:49

Gogu Vad unele postari anti Iliescu !Nu sunt fan Iliescu dar.. ma intreb daca nu-s baietii cu misiuni ,cei care tot arunca cu laturi! Iliescu nu mai conduce demult tzara ,dar tzutarii portocalii o tin langa! Sa nu uitam ca pe vremea lui Iliescu nu era totusi saracia de acum! Si atunci de ce atat inversunare impotriva lui Iliescu ?Nu cumva tocmai pentru a ascunde ce se petrtrece in prezent?!

19 octombrie 2011 15:49

mutu iliescu? UN MARE C Ă C A T

19 octombrie 2011 15:39

cosma racoare @Stefan - din pacate sunt foarte multi care l-au votat pe Iliescu - eu l-am votat pe Ratiu . Cei care l-au votat pe Iliescu sunt acum pe la munca prin Italia , Spania sau amarati in Romania. Activistii , securistii si odraslele lor au ramas desigur la furat in Romania !!! Abia astept sa cantam - Ole,Ole Ilescu nu mai e !!!!

19 octombrie 2011 14:40

davidescu Da, din pacate suntem tara in care nu mai scapam de prosti si de tineri "inteligenti" care le stiu pe toate si sunt curati ca Alba ca Zapada...Curati pe creier, pentru ca le lipseste substanta cenusie. Habar n-au pe ce lume sunt! Au inghitit niste lozinci si acum le mesteca si le scuipa cu orice ocazie!

19 octombrie 2011 14:37

Stefan Am crezut cu totii ca iliescu(cu litera mica)este omul potrivit sa conduca destinele tarii. S-a dovedit un nemernic ce a dus tara de rapa.Acum mai are tupeu sa mai scota carti si inca sa ne mai dea lectii.Un neica nimeni pe pamant.

19 octombrie 2011 14:24

cosma racoare Bravo Balanescule !!!! Trebuia sa arunci si cu k-k-t pe el !!!! Auzi criminalul de Iliescu , scrie carti ??? Trebuia sa le scrie din Jilava !!! Moartea il cauta pe acasa si el se plimba , mortaciunea comunista !!!! Bravo Balanescule !!!!!

19 octombrie 2011 14:18

uichilics balanescu este scandalagiu si provocator de profesie. actualmente este membru marcant al ppdd. partidul lui diaconescu isi are sediul din iasi intr-unul din spatiile comerciale ale lui balanescu. pe scurt, scandalul n-are nici o relevanta. si-a atins insa se pare, scopul. adica a fost mediatizat pe larg.

19 octombrie 2011 13:47

DODOLOATA UN PUPINCURIST A LUI SIMIRAD

19 octombrie 2011 13:16

Daniel Da, din pacate sintem in continuare o tara populata, condusa si avind drept model civic niste javre comuniste (scuzati pleonasmul).

19 octombrie 2011 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.