"Victor Ponta a fost mai clonţos în confruntarea de la Realitatea TV, dar dacă ne interesează caracterul omului, dezbaterea de marţi este în mod absolut evident favorabilă lui Iohannis", crede parlamentarul.

"Dacă o asemenea dezbatere e o luptă de cocoşi, atunci sigur, Ponta a fost mai clonţos. Dacă-i o partidă de box, sigur, Ponta a dat mai mulţi pumni. Dacă-i un concurs de minciuni, clar, Ponta a câştigat detaşat. Dacă însă ne interesează caracterul preşedintelui, atunci mie mi se pare evident că Iohannis este infinit preferabil. Dacă ne interesează caracterul omului, dezbaterea de ieri este în mod absolut evident favorabilă lui Iohannis".

"Pacat ca Iohannis nu a spus mai multe. Putea să fie mult mai tranşant pe problema Roşia Montană (...). Şi pe alte subiecte putea să fie mai tranşant, inclusiv pe problema votului din străinătate. A spus anumite lucruri, dar putea să fie şi mai tranşant, să spună foarte clar că acest comportament este dispreţ faţă de concetăţenii noştri. Putea să fie mai tăios. Iohannis, ştim asta, nu-i un mare vorbitor, dar dacă ne interesează caracterul, dacă ne gândim acum la caracterul omului, mi se pare emisiunea de ieri extraordinar de clară şi arată într-adevăr o poziţie a unor oameni veniţi din două lumi total diferite, am văzut două personaje care în mod normal nu fac parte din acelaşi film".


Comentarii

ACL ...in par Si ochiul ala oi fi tu ma Bilei - ule ? Ca esti cam singurul chior pana acum ! Daca nu-l bagam la numaratoare pe - cred ca sti tu cine !

12 noiembrie 2014 18:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.