Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, că va ataca la Curtea de Apel şi la Curtea Supremă hotărârea Tribunalului Bucureşti, prin care CSA Steaua trebuie să primească din partea FC Steaua 400.000 de euro, contravaloarea chiriei restante, a utilităţilor şi penalităţi de întârziere."O să rezolv aceste lucruri aşa cum spune judecătorul, fără să mai acuz eu, fără să mai zic ce cred. Curtea de Apel şi Curtea Supremă sunt însă nişte instanţe superioare unde mai greu poate avea cineva influenţă. Sunt judecători cu vechime mai mare, care au mai multă demnitate", a spus Becali la Digi Sport.

Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, ca FC Steaua să plătească Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua aproximativ 400.000 de euro , bani reprezentând chiria restantă, utilităţi şi penalităţi de întârziere pentru baza sportivă din Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a chemat în instanţă FC Steaua deoarece aceasta nu a plătit chiria şi utilităţile pentru baza sportivă din Ghencea în perioada iulie 2010 - august 2011.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului.

Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Echipa Steaua a evoluat în partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a susţinut că FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentând chiria neachitată din ultima perioadă. Totuşi, CSA Steaua şi-a exprima disponibilitatea de a ceda arena şi terenurile de antrenament grupării patronate de Gigi Becali, cu condiţia să fie achitate toate datoriile.

Integral pe Sport365Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.