"Iohannis fuge de invitaţia televiziunilor. Ca de obicei, Băsescu îl ajută pe Iohannis, pentru că el e omul lui. Ne-am săturat de scandalul lui Băsescu din ultimii zece ani. Televiziunile sunt cele mai serioase.Îl aşteptăm pe Klaus Iohannis la tv de luni seara încolo", a spus Firea.


Comentarii

ng Iohannis = Basescu+ Elena Udrea=Vasile Blaga+ Adriean Videanu=Berceanu=Blejnar=.. Printre realizarile ultimilor 10 ani , reducere salarii bugetari (medici si profesori)cu 25 % , crestere TVA cu 5%, reducere pensii prin lata CAS (5%). Eu numesc aceasta guvernare criminala. Ceilalti din cealalta tabara ii asociez cu o gasca de hoti. Cel putin hotii parca incearca sa schimbe ceva in sensul ca aparut foarte multi tineri care orice s-ar spune vor schimba ceva fata de vechea garda. Criminalii insa defileaza cu aceiasi oameni. Ceeace este mai trist este ca toti s-au ascuns sub umbrela PNL . Din acest punct de vedere cred ca era mai bine ca si PNL sa fi avut aceeasi soarta ca PNTCD, altfel cred ca minciuna si impostura nu s-ar fi putut perpetua atit de mult timp. Una peste alta sint sigur ca vor veni si vremuri mai bune. Hotia si crima nu se pot perpetua la infinit.

10 noiembrie 2014 10:05

unU! Bai ...postaci cu ....."sasu-n suflet", si cu sula-n gura, toata ziua buna ziua - fiti gentlemani ce...puii mei ! Dupa duhoarea ce va iese pe gaura gurii, cred ca pan-acu`....v-a fatat cel putin o mata-n "vorbitoare" ! Vorbiti despre o doamna bre...ciumpalaci cretini ! Nu despre nevestele sleampete si amantele voastre grase ca vacile !

9 noiembrie 2014 19:29

Solo HOTILOR! V-ati saturat de scandalurile lui Basescu, nu-i asa? Nu spuneti nimica de faptul ca l-a lasat pe fratele sau in mina justitiei. De ce ? Pentru ca un militian inrait, abraham, a pus la cale ( a inscenat) mita pentru Mircea, iar acesta fiind mai prost, ca altfel nu putem zice, a muscat din momeala. Plateste acum? Sa plateasca si hotii vostrii!! Si-s multi!!! Trebuie facute INCHISORI.

9 noiembrie 2014 17:36

Dorel-plecat de mult din Ro.-- Vreti sa intoxicati electoratul cu aianta Basescu-Johanis?? N-o sa reusiti. Se pare ca s-au mai trezit romanii. Chiar si acum, in ultima saptamana, tot pe Basescu il aruncati in fata electoratului??? Dumnezeule, cata marsavie!!!

9 noiembrie 2014 16:59

Dorel-plecat de mult din Ro.-- --Ptr.ACID.... cred ca era mai bine ca tu sa nu te fi nascut. Ar fi fost un prost mai putin, din adeptii PSD...

9 noiembrie 2014 16:51

Dorel-plecat de mult din Ro.-- --FIREA ar trebui sa se mai abtina, ca nu mai este la Antena-3 sa indruge ce i se cere....Prea crede ca-i mare politiciana. Uita ca nu-i decat o amarata de ziarista pusa in slujba coruptilor din PSD....

9 noiembrie 2014 16:49

gogu SUGATOARE DE PULI BELITE CURVA ASTA BATRANA VENITA IN TENISI DIN MOLDOVA A BELIT SACI DE PULII PANA SA AJUNGA LA ZIAR!

9 noiembrie 2014 15:42

Ce propagandă împuţită aveţi cu căcatul vostru de PSD cu tot! Madam Firea ce cară în cocoaşa ei vorba împuţiturilor bolşeviceşti, mugeşte sus şi tare că doar-doar o va crede electoratul ăla cu cultură multă lipsă, echipa Băsescu-Johannis, bla, bla, bla. Care echipă Băsescu-Johannis madam? Lozinca voastră searbădă şi găunoasă e pentru retarzii lumii, numai ăia pot crede aşa ceva. Dar cum madam Firea a supt numai de la tac-su când era mică, de unde are şi mutra aia speriată şi tamponată, atât l-a supt pe tac-su de ăla era numai în extaz, d-aia fi-sa e aşa de plină de nerv şi de prostie grămadă. Mă cac un căcălău mare în partidoiul vostru de împuţiti!

9 noiembrie 2014 10:28

cugetator Cateaua lui Felix , G. Firea se ocupa de Johanis in loc sa se ocupe de fiuso, repetentul scolii.

9 noiembrie 2014 8:22

acid iohanis e incet la minte si la vorba si cred ca s-a nascut autist ca prea fuge de o discutie serioasa! Faptul ca e sprijinit de oamenii lui Basescu spune totul!!!

9 noiembrie 2014 8:02

MB Dezbatere-confruntare intre P si J, noi propunem, sa se faca cirect din cabinetul Kiorului. Moderatori sa fie : fratiorul Miricica, Bercea Mondialu' Basescu, Videanu, Blejnar, Necoliaciuc CFR verisorul, Anastase matematiciana de rahat, si alte pdl-epre care au distrus Tara timp de 10 ani.

9 noiembrie 2014 6:23

Maria Un alt fel de presedinte.Asa da! Interviu Klaus Johannis, digi24, 6 noiembrie. http://www.digi24.ro/Emisiuni/Digi24/Jurnalul+de+Seara/Arhiva+inregistrari/Jurnalul+de+seara+-+6+noiembrie+2014

8 noiembrie 2014 21:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.