Pentru mulți dintre noi, cafeaua este un ”medicament” miraculos care alungă oboseala, durerile de cap și lipsa motivației. Însă, cafeaua pare ,mai degrabă, o dependență decât o băutură și din acest motiv, ceaiul este considerat mai sănătos. Ceaiul este, alături de apă, cea mai consumată băutură din lume, însă și cafeaua este extrem de populară. Iată beneficiile pe care le aduce fiecare băutură: Potrivit studiilor, cafeaua reduce riscul de apariție al Alzheimerului și al diabetului de tip 2. Cafeaua are o concentrație mai mare de cofeină decât ceaiul, așa că poate ajuta pacineții cu astm datorită efectului său de a relaxa căile respiratorii. Cafeaua ajută, de asemenea la ameliorarea migrenelor și e un bun leac anti-mahmureală.Integral pe Doctorul zileiComentarii

cititor Apropo de cafea:Nu folositi pliculetele si capsulele alea care trebuie doar sa le pui in locasul prevazut special in acest scop. .Daca ati sti tot ce inghititi...O cafetiera clasica, unde trebuie doar sa torni apa si cafeaua e mai sanatoasa. Desi, eu prefer cafeaua "arhaica":la ibric.

9 noiembrie 2014 13:07

A.Radean Daca nu esti sofer (cel putin nu in ziua respectiva !), se recomanda diluarea bauturilor in cauza cu rom sau coniac.

8 noiembrie 2014 3:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.