OMV Petrom, cel mai mare jucător de pe piaţa românească, a majorat marţi dimineaţa preţurile carburanţilor comercializaţi în staţiile proprii. Prin această scumpire, prima aplicată de companie în decursul lunii octombrie, cel mai ieftin sortiment de motorină a ajuns să coste mai mult decât cel mai ieftin sortiment de benzină.

Acest lucru s-a întâmplat întrucât compania a aplicat o majorare cu 12 bani/litru de motorină, iar la benzină cu 6 bani/litru. Reprezentanţii companiei ne-au declarat că principalul motiv pentru majorarea preţurilor este cotaţia internaţională a produselor. OMV Petrom nu mai publică pe site-ul propriu din luna aprilie prețurile medii ale carburanților, aplicând un alt sistem prin care poți vedea prețurile medii din fiecare stație.Integral pe CapitalComentarii

teperul Buna seara , daca avem cei mai mari sarlatani din Europa , sa nu ne mai plangem pe umarul nimanui . Vad ca toti isi bat joc de noi , sa-i bata Sf Ilie ...!!!!!!!!!!!!!

24 februarie 2012 23:20

Marian Parca Nastase a inceput privatizarea Petrom si a finalizat-o Tariceanu vanzand pe nimic perla petrtolulu din Europa de Est la un pret de 10 ori mai mic. OMV scoate petrolul din pamantul romanesc la jumatate din pretul pietei si vinde produsele din rafinariile romanesti (unde muncitorii sunt platiti de 5 ori sub salariile austriecilor din acelasi domeniu) cu acelasi pret ca in Austria. Acum chiar o sa traiti bine, pe naiba! Unde mai este Consiliul Concurentei ca sa le avizeze companiilor petroliere intelegerea la stabilirea preturilor? Prea maresc toti preturile cu diferente de 1-3 bani lucru cam ciudat.

19 octombrie 2011 23:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.