OMV Petrom, cel mai mare jucător de pe piaţa românească, a majorat azi dimineaţă preţurile carburanţilor. Astfel, motorina înregistrează o majorare cu 12 bani/litru, iar benzina cu 6 bani/litru. Principalul motiv este, spun reprezentanţii companiei, cotaţia internaţională a produselor.

De asemenea, OMV Petrom a oprit din luna iulie publicarea preţiilor medii ale carburanţilor pe site-ul propriu şi a introdus un alt sistem care permite utilizatorului să vadă preţurile medii ale carburanţilor pentru fiecare staţie în parte. Astfel, în medie, un litru de motorină Euro Diesel 5 costă circa 5, 51 lei, iar unul de tip OMV Diesel, ajunge la un preţ de aproximativ 5,69 lei.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Maria Este INTEGRAL afacerea lui Nastase, el a facut magaria de a vinde Petrom, companie profitabila, catre OMV. O greseala de neiertat, greseala ce nu va mai fi reparata. Pentru asta ar trebui sa stea dupa gratii. Nici un post TV nu discuta aceasta privatizare, deoarece OMV da bani grasi la reclame. Suntem o mizerie de tara...

19 octombrie 2011 23:47

Marian Parca Nastase a inceput privatizarea Petrom si a finalizat-o Tariceanu vanzand pe nimic perla petrtolulu din Europa de Est la un pret de 10 ori mai mic. OMV scoate petrolul din pamantul romanesc la jumatate din pretul pietei si vinde produsele din rafinariile romanesti (unde muncitorii sunt platiti de 5 ori sub salariile austriecilor din acelasi domeniu) cu acelasi pret ca in Austria. Acum chiar o sa traiti bine, pe naiba!

19 octombrie 2011 23:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.