Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că amendamentul senatorului PSD Şerban Nicolae, asupra căruia Guvernul a emis aviz favorabil, nu are nicio legătură cu presa, ci se referă doar la informaţiile nepublice din dosare. "Din câte cunosc eu, fără să ştiu detalii, este vorba despre acele informaţii nepublice. Mai departe, vă rog să vă adresaţi Ministerului Justiţiei, care la orice punct de vedere trebuie să condulte CSM şi o să vă răspundă. Dar eu cred că într-o societate normală cei care dau informaţii din dosare sunt birourile de presă ale parchetelor şi că cei care cumva dezvăluie informaţii nepublice din câte ştiu eu în toată Europa există sancţiuni", a spus Ponta.Integral pe MediafaxComentarii

Marc De ce să tot intre politrucii corupți în pușcărie, mai bine ziariștii care-i demască și procurorii! Curvă-i Șerban Nicolae ăsta și politrucii care-l susțin!

30 octombrie 2014 12:50

@plagiatorul socialist "Din câte cunosc eu, fără să ştiu detalii..." Din cite "stii tu", dle procuror dottore sub acoperire? Amendamentul are doua paragrafe, dobitocule - si tu te faci ca nu intelegi? Nu ai un consilier pe probleme juridice? Dar daca "nu ar avea legatura", de ce ai dat un alt comunicat dupa doar 5 ore, in care spui (mintind din nou!) ca in sedinta de guvern s-a dat AVIZ NEFAVORABIL? Bai, tu ne crezi chiar pe toti cretini? Pina la urma, ce fel de aviz ati dat, idiotule? Ca sunt unii care au AMBELE forme de aviz!

30 octombrie 2014 10:14

gica,contra Dupa citeva ore a intors-o ca la Ploiesti Mare jigodie habarnista si acest Ponta

30 octombrie 2014 5:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.