'După ce am terminat Facultatea de Drept, în 1995, și până azi sunt 20 de ani, de fiecare dată am respectat legile țării. Mi-am servit țara ca magistrat, ca deputat, ca ministru și o voi face la fel ca președinte al României', a afirmat premierul.

"Dacă domnia a încălcat într-un fel legea, nu știu, eu nu m-am uitat, dar dacă e vreo încălcare a legii, cu siguranță vom cere să fie sancționat. (...) Eu cred că există în România instituții ale statului, justiție cu siguranță, care, dacă cineva a încălcat legea, îl va trage la răspundere", a precizat premierul.

"Domnul Băsescu se exprimă într-un mod care e total inacceptabil pentru un președinte în funcție la adresa tuturor contracandidaților doamnei Udrea. Este tot dreptul domniei sale de a susține pe cineva. Faptul că folosește funcția de președinte și instituțiile pentru a susține un candidat, este evident un mod de a nu te comporta ca președinte și vă asigur că atunci când voi fi președinte veți vedea că ceea ce vedem în ultimele zile și săptămâni de la Traian Băsescu poate fi schimbat cu adevărat", a spus premierul, adăugând că marți, la sărbătoarea Sfintei Parascheva, la care participă la Iași, se va ruga și pentru Traian Băsescu "care e tulburat, e frământat", iar "România nu mai trebuie să depindă de tulburările și frământările unei persoane".


Comentarii

Umbra lui Ponta la Cozia zise domnul ofițer, detașamentul " Umbre", care a făcut și in plagiat când a trecut în rezervă ...

15 octombrie 2014 8:36

gogu nenorocitul asta albanez distruge Romania! nu vedeti ce negru e tiganul?

14 octombrie 2014 14:51

hihihi patriotul care incurajeaza evaziunea rusilor, omul care a copiat cinstit, seful corpului de control care a semnat furturile infractorului nascase si care a "pierdut" cu cinste actele care ii demonstrau vinovatia cand a ajuns prim sinistru...cainele de ponta, cum ii spunea cu dragoste nemarginita Panait

14 octombrie 2014 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.